Mascha Planner | Lifestyle

Ik zag deze planner liggen met wel heel veel korting.. dus, ik nam hem mee, omdat ik graag een planner wil proberen!

De Mascha planner zag ik vorig jaar al bij Etos, maar ik vond hem wat te duur om zomaar te kopen. Nu was hij afgeprijsd naar 7 euro, dus ik besloot hem mee te nemen. Ik ben namelijk erg van het lijstjes maken, maar doe dit nu vooral via een app. Hoe het bevalt op papier, geen idee, maar dat wil ik voor dat prijsje wel proberen.

De planner is de speciale Etos editie, die daar tijdelijk te koop was. Mocht je ‘m ook willen hebben, dan zou ik even spieken bij jouw Etos in de buurt of hij daar ook is afgeprijsd.

Zelf zou ik ‘m liever in een andere kleur zien, ik ben wat meer van neutraal. Maar dit is wel lekker vrolijk, natuurlijk.

Vooraan zit een plastic mapje met daarin twee stickervellen, een dun notitieboekje en 2 ansichtkaarten.

Vooraan zitten maandoverzichten, dan kun je de hele maand op 1 pagina zien.

Daarna heel veel weekoverzichten. Zonder datum, je kunt ze zelf helemaal indelen. Sla je een keer een week over, dan kan dat ook. Een groot vak voor je afspraken, daaronder nog een aantal kleinere vakken voor overige dingen, zoals je weekmenu, sporten, verjaardagen, etc.

Achterin nog een aantal bladzijden voor notities, altijd handig.

De laatste bladzijden zijn vellen met stickers. Allerlei figuurtjes, maar ook banners met to do, to buy en weekend. De maanden kun je weer gebruiken op de pagina met een maandoverzicht en boven je weekoverzichten.

Ik ga er de komende tijd mee aan de slag, kijken hoe mij dit bevalt. Ik gebruik voor mijn werk veel planners, maar voor thuis is het vooral digitaal. De Wunderlist app voor to do lijstjes en de agenda app van Apple voor mijn afspraken, die deel ik met mijn man. Plannen op papier vind ik ook fijn, alleen is het wat minder flexibel dan online. Ik hou jullie op de hoogte!

Pluspunten vind ik:
– De agenda is lekker groot, je kunt er veel in kwijt.
– De stickers zitten er al bij in, die hoef je niet apart te kopen.
– Er zit een soort raster in de hokjes, het lijkt op een bullet journal.
– Je kunt de datums zelf invullen.

Nadelen vind ik:
– De kleuren zijn niet helemaal mijn smaak, ik zou ‘m wat neutraler willen.
– Handig om mee te nemen is hij niet, daar zou je het kleine notitieboekje dan weer voor kunnen gebruiken.

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *