Manna Kadar Priming Lip Wand | Beauty

Dit product uit de laatste Styletone box maakte mij heel nieuwsgierig. De kleur van de Manna Kadar Lip Wand is super en helemaal in mijn straatje!

Manna Kadar is een merk wat wij al vaker hebben gezien in de Styletone box. De liplocked lipgloss draag ik vaak en zit standaard in mijn tas. Dus ja, dan wil ik deze ook het liefst zo snel mogelijk proberen.

De Lip Wand is een primer en lipstick in een. De primer zorgt ervoor dat het product makkelijk aanbrengt en goed blijft zitten. De lipstick geeft een mooie mauve tint aan je lippen. Mauve klinkt wat gek, maar is een hele mooie tint paars. Staat iedereen, past overal bij. Zo’n kleur die je opdoet als je geen idee hebt wat voor lipstick je moet dragen vandaag.

Wat betreft de verpakking ben ik enthousiast. De lipstick is zwart, met aan het uiteinde de kleur van de lipstick. Zo kun je in je collectie goed zien wat je allemaal hebt en welke je pakt. De dop zit er stevig op en is transparant, zodat je ook hier de kleur goed kunt zien.

Je hoeft ‘m niet te slijpen, door het draaisysteem. Wat ik wel jammer vind is dat het puntje na wat langer gebruik platter wordt.

De kleur die ik ontving is Joie. Een mooie mauve tint, die iedereen wel staat. De pigmentatie is prima, hij dekt meteen goed en voelt zacht aan op de huid. Op deze foto is de kleur wat roder dan in werkelijkheid.

Op mijn lippen zie je de kleur al beter. Het is een roze/paarse tint, koel van ondertoon. De lipstick heeft een satijnglans. Niet mat, maar ook niet opvallend glimmend. Past mooi bij de kleur vind ik.

Fullface zie je de kleur nog net iets beter. Je ziet dat je wat op je lippen draagt, maar het is geen schreeuwerige kleur of opvallende glans. Ik vind hem erg mooi!

Hij blijft een tijd zitten, zo’n vijf uur. Iets eten overleeft hij niet, maar wat drinken wel. De kleur slijt mooi weg, geen kale plekken. De kwaliteit van deze lipstick is prima en wat mij betreft een blijvertje.

De Manna Kadar Priming Lip Wand kost €22,50 en is te koop in de webshop van het merk.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Jantine
    juni 18, 2017 / 07:37

    Heel mooi kleurtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *