MAC Syrup Lipstick | Beauty

Laatst zag je Brave al voorbij komen, dit keer is het de beurt aan Syrup. Een prachtige lipstick van MAC, die ik mijzelf cadeau gaf.

MAC lipsticks draag ik zo vaak, dat ik van mijzelf laatst een aantal nieuwe mocht bestellen. Van bonnen die ik had liggen en via de 20% korting actie in de MAC webshop. Syrup zag ik bij Fleurdeforce en die kleur leek mij wel wat. Ze zijn niet goedkoop, maar wel elke cent waard.

MAC lipsticks zitten in een zwart doosje. De huls is ook zwart en heeft de vorm van een kogel. Alle lipsticks zien er hetzelfde uit, je kunt aan de buitenkant niet zien welke tint je te pakken hebt. Er zit aan de onderkant wel een stickertje met de naam van de kleur.

Syrup is een lipstick met een lustre finish. Deze hebben een lichte tot medium dekking en veel glans. Meestal ga ik voor een crème of matte finish, maar lustre is wel heel draagbaar. De lipstick ruikt naar vanille, hmm.

En natuurlijk de swatch! MAC beschrijft Syrup als cloudy pink, een flets roze kleur. Het is niet heel opvallend roze inderdaad, maar flets nu ook weer niet. De glans is aanwezig, maar niet zoals bij een gloss. Ik zie geen shimmer en de dekking is gemiddeld.

 

De dekking kun je hier goed zien. Er is kleur te zien, maar ik zie ook zeker mijn eigen lipkleur er wel doorheen. Dat maakt hem heel draagbaar en subtiel, maar niet heel erg spannend. Ideaal dus als je niet al teveel op wilt vallen en het past bij alles.

Hier zie je ‘m fullface. Kleur, maar niet te opvallend. Ik ben erg blij met Syrup. Nee hij is niet heel speciaal, maar wel neutraal en dat is precies waar ik gek op ben.

MAC lipsticks kosten €19,50 en zijn te koop bij alle MAC verkooppunten (MAC stores, counters, webshop en Douglas filialen en webshop).

Welke MAC lipstick is jouw favoriet?

Liefs Iris

5 Reacties

 1. maart 27, 2017 / 12:09

  Syrup is een van mijn favoriete kleuren, hij staat jou ook prachtig!

  • Iris
   Auteur
   april 2, 2017 / 09:12

   Leuk, hoop dat jij er ook zo blij mee bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *