MAC Pure Zen lipstick | Beauty

De naam vind ik zo leuk, Pure Zen! Het is een lipstick van MAC, een van mijn favoriete merken wat betreft lipstick. Een hele neutrale en draagbare kleur!

Het wordt bijna saai bij mij he, met al die draagbare tinten. Het is nu eenmaal wat ik het liefste draag. Voor een feestje trek ik liever een meer opvallende kleur uit de kast. Maar voor alledaags gebruik, grijp ik meestal naar een mooie nude of onopvallende tint.

zen1

zen2

MAC heeft al jaren dezelfde verpakkingen. Simpel zwart, maar alles past zo wel goed bij elkaar. Door de sticker aan de onderkant kun je zien welke kleur het is.

zen3

zen4

Hier zie je de vorm goed, schuin afgesneden in een puntje. MAC omschrijft de kleur Pure Zen als warm beige met een parelglans. Ik kocht hem omdat mijn moeder groot fan is en hem heel vaak draagt. Ik werd er nieuwsgierig van!

zen5

De swatch toont de cremesheen finish goed. Deze is dekkend en glanzend. Parelglans zie ik gelukkig niet heel erg terug, daar houd ik niet zo van.

zen7

zen6

Dit is Pure Zen op mijn lippen. Naar mijn mening iets te licht voor mij, omdat mijn eigen lipkleur  donkerder is. Geen ramp, maar meestal ga ik voor een iets donkere tint.

zen8

Eenmaal fullface valt dat niet meer op. Een hele draagbare tint, op de glans na zie je hem nauwelijks zitten.  Dit is er een die ik pak als ik wel een verzorgde indruk wil maken, maar wanneer opvallende kleuren niet gepast zijn. Of wanneer ik geen zin heb om een kleurtje te kiezen en voor safe wil gaan.

MAC lipsticks kosten €19,50 per stuk (duur, maar elke cent waard!) en zijn te koop bij MAC verkooppunten en de online shop. Maar ook bij Douglas filialen en hun online shop.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. jantine
    juli 27, 2017 / 13:14

    Mooie lipstick! Nude kleurtjes zijn ook bij mij favoriet

  2. juli 30, 2017 / 16:37

    Hmm ik vind hem je toch goed staan om eerlijk te zijn! Lekker neutraal en het valt mij niet echt op dat het te licht is. Nice!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *