MAC Prep + Prime Lip Base | Beauty

Een basis voor onder je lipstick, die ervoor zorgt dat de kleur langer blijft zitten? Die moet ik natuurlijk proberen, geen twijfel over mogelijk!

Dus bestelde ik hem bij Douglas met 20% korting, tsjakka. Eenmaal binnen wilde ik hem zo snel mogelijk proberen. Ik draag dagelijks lipstick en zeker de matte varianten kunnen je lippen wel eens uitdrogen of niet mooi slijten.

Het doosje is net als alle andere Prep + Prime producten zwart met glitters. De Lip Base bevat 1,7 gram product en kost โ‚ฌ18,50.

De huls is zwart, lang en slank. Ik hou heel erg van de verpakkingen van MAC, alles is in dezelfde minimalistische stijl.

Wat betreft bestanddelen ben ik niet heel erg onder de indruk. Het is voornamelijk siliconen, minerale olie en wax. Ik zie ook vitamine E en vanille aroma.

De Lip Base ziet er uit als een lipbalsem. Heel dun, maar wel stevig. Als je hem niet te ver uitdraait gebeuren er geen gekke dingen mee.

Op mijn hand zie je er niet veel van, behalve een klein beetje glans.

Dit zijn mijn lippen zonder product erop.

Hier heb ik de Lip Base gebruikt. Mijn lippen zijn iets matter geworden, verder zie je er niets van.

Hier draag ik de primer en de kleur Please Me van MAC. Een Matte lipstick, vandaar de finish. Ik vind hem niet matter ogen dan normaal door de primer.

Als ik eerlijk ben, zou ik deze niet nogmaals aanschaffen. Het voelt wel prettig op mijn lippen, maar ik vind de houdbaarheid van de lipsticks niet verbeteren. Als je mij zou vertellen dat het een lippenbalsem was, zou ik het ook geloven. Het maakt mijn lippen gladder en zorgt dat matte lipsticks minder uitdrogen, maar meer doet het ook niet. In mijn ogen kun je dan ook een basic lippenbalsem gebruiken.

Ik heb dan ook geen foto’s gemaakt van de lipstick na een x aantal uren dragen, want je ziet echt geen verschil. Voor die prijs zal ik hem dan ook zeker niet opnieuw kopen. Er is sinds kort ook een lip primer van Hema, die โ‚ฌ4,00 kost. Mocht je willen weten of een lip primer iets voor jou is, dan zou ik eerst die proberen.

Opmaken doe ik zeker, maar het is wat mij betreft geen musthave. Jammer, want de meeste producten van MAC vind ik van goede kwaliteit, dit is voor mij een keer een misser.

De MAC Lip Base koop je voor โ‚ฌ18,50 bij de MAC stores, counters, webshop, grote Douglas filialen en de Douglas webshop.

Heb jij wel eens een lip primer geprobeerd?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *