Mac Please Me Lipstick | Beauty

Een van mijn favoriete MAC lipsticks is Please Me. Een bijzondere roze tint die iedereen moet hebben, wat mij betreft!

please1

MAC is een high end merk dat ik al jaren ken. Vroeger lag ik voor de deur van de winkel voor limited editions. Nog steeds vind ik het een heel mooi merk en gebruik ik het graag.

please2

MAC lipticks hebben de typische ‘kogel’vorm en zwarte verpakking. Dat is al jaren zo, alleen met limited editions willen ze nog wel eens afwijken van de kleur.

please3

MAC beschrijft de kleur als warm roze, iets waar ik het wel mee eens ben. Hij heeft een matte finish, wat hem extra bijzonder maakt. De kleur en de matte finish zijn een hele goede combi, want creamy roze is meestal niet heel spannend.

please5

De substantie is romig, hij brengt gemakkelijk aan. Hij bevat veel kleur en de dekking is na twee laagjes perfect. Als je droge lippen hebt kan hij dit wel wat benadrukken, zoals vaak het geval is met een matte tint Maar met een lippenbalsem eronder is dit opgelost.

please6

please7

please8

Hier zie je ‘m van dichtbij en fullface. Het is een mooie, dekkende tint. Niet te opvallend, wel heel mooi draagbaar. Ik wissel deze graag af met de andere kleuren die ik van MAC heb, net waar ik zin in heb. Maar als ik voor roze ga, pak ik al snel Please Me.

MAC lipsticks kosten €19,50 per stuk en zijn te koop in de MAC winkels, counters en webshop en bij enkele Douglas filialen en de Douglas webshop.

Liefs Iris

2 Reacties

  1. juli 3, 2017 / 15:30

    Dit was mijn eerste lipstick van MAC. Hoewel ik ‘m een stuk minder draag ben ik er nog wel heel blij mee 🙂 Mooi is ie!

  2. Jantine
    juli 7, 2017 / 16:15

    Staat je heel mooi! Ik heb onlangs Fanfare gekocht, ook een lievelingskleurtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *