MAC Lipstick Modesty | Beauty

I’m on a roll met MAC lipsticks de laatste tijd. Dus af en toe zie je er een review van voorbij komen. Dit keer is het de beurt aan de kleur Modesty!

De vertaling van Modest is bescheiden, ingetogen.. en dat vind ik precies bij deze kleur passen. Een mooie, zachte, neutrale roze kleur. Hij valt niet op en is daardoor heel ‘bescheiden’.

De verpakking van MAC is klassiek, al jaren hetzelfde. Een zwarte kogelvorm met zilveren details. Op het doosje en aan de onderkant van de lipstick kun je de naam vinden. Goed uit je hoofd leren, want je kunt aan de buitenkant de kleur van de lipstick niet zien.

Modesty heeft een cremesheen finish. Wel dekking, maar ook romigheid en glans. Het draagt comfortabel en is prima voor elke dag.

Glanzend, maar niet te opvallend. Romig, zacht en toch mooi gepigmenteerd. De kleur is wat meer nude dan roze vind ik.

Een mooie, neutrale en roze kleur. Dekkend en met een glansje. Ik vind hem heel mooi voor overdag en naar mijn werk. Spannend is hij niet, maar wel erg mooi. Bij mij blijven de lipsticks van MAC zeker een uur of vijf, zesΒ netjes zitten, afhankelijk van de finish. Cremesheen houdt het bij mij ongeveer vijf uur vol, tot ik mijn lunch eet.

Ben je op zoek naar een neutrale lipstick voor elke dag, dan is MAC Modesty zeker een goede optie! Ze zijn niet goedkoop, maar absoluut het geld waard.

Je koopt MAC lipsticks voor €19,50 per stuk bij MAC en Douglas.

Liefs Iris

5 Reacties

  1. april 10, 2017 / 10:30

    Oh deze is mooi zeg, hij doet me een beetje denken aan Shanghai Spice en dat is mijn favoriet!

  2. Jantine
    april 10, 2017 / 21:45

    Mooie kleur Iris, staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *