MAC Lipstick Craving | Beauty

Na Brave, Syrup en Modesty is nu de kleur Craving aan de beurt. Ja, another MAC lipstick, dit keer een prachtige opvallende kleur.

Het welbekende MAC doosje met de beroemde kogelvormige lipstick. Ik hou ervan, dat ze allemaal hetzelfde zijn. Aan de sticker op de onderkant kun je zien welke kleur je te pakken hebt, dus de naam goed onthouden!

Hier zie je ‘m, nog zo mooi ongebruikt. MAC omschrijft de kleur als een ‘burst of plum’. De kleur van een pruim dus, met flink pigment. Ik vind het inderdaad een rozige, pruimtint. Hij is heel gepigmenteerd, dus hij valt best op. Maar de kleur is niet fel, juist wat neutraler.

De kleur is romig, iets glanzend en bevat veel pigment. Met een veeg heb je je lippen al voorzien van een laagje kleur. Hij draagt comfortabel en droogt mijn lippen niet uit.

Wauw, mooi! Kleur, maar wel draagbaar. Een rozige tint, die ook wat paars en bruin in zich heeft.

De kleur blijft lang zitten, zo’n vijf tot zes uur inclusief eten en drinken. De glans verdwijnt dan wel, maar de kleur zit er nog prima op. Daarna moet je hem wel bijwerken. Prima wat mij betreft, lang houdbaar.

Uitdrogen doet hij niet, maar hij zit wel goed op de lippen. Hij ‘plakt’ goed, maar voelt ondertussen nog steeds comfortabel aan.

Heel blij ben ik dus, met deze kleur. Opvallend, maar nog steeds draagbaar door de neutrale tint. Eentje die bij veel looks en kledingstukken past. Hij is prijzig, maar ik vind MAC lipsticks elke cent waard.

Je koopt MAC lipsticks voor €19,50 per stuk bij MAC verkooppunten en Douglas.

Liefs Iris

3 Reacties

  1. april 20, 2017 / 12:13

    Inderdaad heel draagbaar maar wel iets opvallender voor in de lente/zomer! Mooie kleur!

  2. Jolanda
    april 20, 2017 / 19:52

    Dit! Dit is een kleurtje voor mij…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *