Mac Creme Cup Lipstick | Beauty

De laatste maanden draag ik niets anders meer dan mijn MAC lipsticks. Vandaag laat ik jullie de kleur Creme Cup zien, een mooie nude.

Ik heb wel andere lipsticks hoor, maar die liggen er wat verlaten bij. Ik pak ze af en toe, maar negen van de tien keer kies ik toch voor MAC.

Een light blue pink, zoals MAC hem zelf omschrijft. Een heerlijk, draagbare, roze kleur die voor elke dag geschikt is.

creme1

creme2

creme3

De welbekende verpakking van de lipsticks. Een zwart doosje met witte letters, alles is bij MAC in dezelfde stijl. De lipstick zelf heet de vorm van een kogel en is ook zwart. Aan de onderkant zit een stickertje met de naam erop, maar je kunt van buitenaf niet zien wat voor tint het is.

creme4

creme5

De lipstick heeft een cremesheen finish. Deze zijn dekkend en romig, daar hou ik wel van. Mat vind ik ook mooi, maar met nude tinten ga ik toch liever voor een lichte glans.

creme6

Creme cup is een light blue pink, zoals MAC de kleur zelf omschrijft. Hij is hier iets meer oranje dan in het echt, door de lichtinval. Een lichte kleur, roze, maar met een koele ondertoon.

creme7

creme8

Eenmaal op de lippen zit hij mooi. Ik zie dat hij iets in de lijntjes trekt van mijn lippen, maar ik vind het niet storend. Hij is niet volledig dekkend, maar wel bijna.

creme9

En hier zie je Creme Cup full face. Ik vond hem eerst wat te licht, moest er echt even aan wennen. Maar inmiddels ben ik om en snap ik waarom iedereen zo weg is van deze kleur.

De lipsticks is romig, maar blijft wel lang zitten. Zo’n 4 uur houdt hij het zeker wel vol. Na een maaltijd moet je weer even bijwerken.

MAC lipsticks kosten €19,50 per stuk en zijn te koop bij MAC en Douglas (beide ook online).

Liefs Iris

2 Reacties

  1. juni 1, 2017 / 13:27

    Hele mooie dit! Ik denk dat ik ook even zal moeten wennen, maar toch is dit een leuke afwisseling voor mijn nude kleuren 🙂 Fijne review!

  2. jantine
    juni 1, 2017 / 17:15

    Prachtig kleurtje! Ik heb vanmorgen Fanfare gekocht, ook een mooi draagbaar kleurtje. MAC lipstick zijn echt de fijnste

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *