Mac Chatterbox lipstick | Beauty

Roze en lief, de kleur Chatterbox van MAC Cosmetics. Deze roze kleur zou iedereen wel mooi staan denk ik, hij is niet te opvallend. Ik laat ‘m zien!

chatter1 chatter2 chatter3

Dat ik fan ben van MAC lipsticks dat weten jullie inmiddels wel. Mooie kwaliteit en heel veel kleurkeuze, dat maakt dat ik er inmiddels best een aantal in mijn stash heb. Dit keer laat ik Chatterbox aan jullie zien, een roze tint. Vroeger droeg ik dit vaak, maar inmiddels ga ik vaker voor een nude of taupekleur. Desondanks is Chatterbox heel leuk en draagbaar!

MAC lipsticks hebben een herkenbare verpakking, deze gebruiken zij al jaren. Een zwarte kogelvorm, met zilveren randje en zilveren letters, verpakt in een zwart doosje. Je kunt aan de verpakking niet zien welke kleur het is, daarvoor kijk je op de sticker aan de onderkant. Deze zijn standaard grijs, dus goed onthouden welke naam bij welke kleur hoort.

chatter4 chatter5

Hier op de foto lijkt hij behoorlijk roze, maar hij is niet fel. Deze kun je ook dragen met een lichte huid of als je niet teveel op wilt vallen. MAC zelf omschrijft de kleur als fel roodroze, waar ik het niet zo mee eens ben. Hij heeft wel een koele ondertoon, waardoor hij mooi staat bij lichte en koele huidtinten.

chatter6

Hier zie je de kleur goed, roze, maar niet heel fel. De Amplified formule brengt makkelijk aan, geeft veel kleur af, dekt goed en glanst.

chatter7

chatter8

Dekt goed, dekt regelmatig en voelt heel comfortabel aan. Ik vind het een heerlijke formule om te dragen.

chatter9

Eenmaal fullface zie je dat hij niet zo fel is. Ja hij is roze, maar het is geen kleur die de aandacht erg trekt. MAC lipsticks zijn niet goedkoop, maar ik vind ze fantastisch en draag ze heel graag.

MAC lipsticks koop je voor €19,50 bij MAC stores, counters of online shop en bij Douglas filialen en de online shop.

Liefs Iris

3 Reacties

  1. augustus 28, 2017 / 08:18

    Wat een heerlijk kleurtje, dat vrijwel overal bij past!

  2. Jantine
    augustus 29, 2017 / 21:08

    Prachtig kleurtje, staat je goed hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *