MAC Brave Lipstick | Beauty

How I love MAC Lipsticks! Prachtige kleuren en superkwaliteit. Ik bestelde er een aantal van Douglas bonnen, waaronder de kleur Brave.

MAC Lipsticks zijn niet goedkoop, maar zeker de moeite waard. Er zijn veel kleuren in allerlei verschillende finishes. Sinds deze zomer ben ik weer helemaal in de ban van lipsticks en draag ik ze elke dag. Faux is veruit mijn favoriet, omdat het zo’n makkelijke kleur is. Past bij alles, kan bij alles, een kleur die iedereen wel zou staan.

Dus ja, er moesten natuurlijk een aantal kleuren bij. Ik had een lijstje met kleuren die ik mooi vind en graag nog wil hebben. Ik bestelde Brave, een kleur die lijkt op Faux.

De verpakking is prima, zwart en verder weinig poespas. Op de onderkant zit een zilver stickertje met een de naam van de lipstick. Verder kun je niet aan de verpakking zien welke kleur je te pakken hebt. Aan de ene kant vind ik dat wel luxe, zonder transparante dop, maar het is toch verrekte handig.

Dit is ‘m dan, Brave. Een roze/beige met witte parelglans volgens MAC. Ik vind het zelf meer een warme oudroze tint als ik hem zou moeten omschrijven.

De finish is satin, dus hij heeft een glansje. Op deze swatch lijkt hij wat metallic, dit is in het echt absoluut niet het geval en komt door de lichtinval. De lipstick is zacht en romig, met een prima pigmentatie.

Hier zie je de lipstick op mijn lippen. Het is zo lastig om deze goed op de foto te zetten, poe! Door de lichtinval lijkt hij op de onderste foto glimmender dan hij is. De bovenste foto geeft de kleur en finish het beste weer. De lipstick voelt comfortabel aan op mijn lippen en is gemakkelijk aan te brengen.

Wat een superkleur, ik ben er zo blij mee! Hij is niet nude, maar wel heel erg neutraal. In dezelfde familie als faux, dus ook bij veel looks, outfits en gelegenheden draagbaar. Een kleur waar ik zeker veel plezier van ga hebben.

MAC lipsticks zijn niet goedkoop, je betaalt €19,50 per stuk. Maar de kwaliteit is super, de lipsticks blijven bij mij zeker 4/5 uur zitten. Na wat gegeten te hebben vervaagt hij wel, maar is hij zeker niet helemaal weg.     Dus ik heb dit bedrag er zeker voor over, want ik draag de lipsticks graag.

Wat vind jij van deze kleur?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *