Lottie London Balm Ball | Beauty

Wat een schatje, deze Balm Ball van Lottie London. Het merk ken ik niet, maar ik wilde deze lipbalm maar wat graag proberen natuurlijk.

lottie1

Dit is ‘m, de Ball Balm van het merk Lottie London. Het merk is Engels en vrij nieuw. Ook te koop bij Kruidvat, maar deze zat in mijn Lookfantastic box. Ik had nog nooit van het merk gehoord, dus leuk om een nieuw merk te proberen.

De verpakking oogt wat kinderachtig, maar is ook wel weer heel leuk. Een koraalkleurige onderkant, met een transparante deksel.

lottie2

De geur is Strawberry Shortcake, maar je hebt deze ook in de geuren Caramel Apple en Cherry Pie. De lipbalm bevat 8 gram.

lottie3

De lipbalm heeft de vorm van een ei. Makkelijker aan te brengen dan een stick, want deze hoef je niet omhoog te draaien. Wel vraag ik mij af of je hem helemaal op kunt maken op die manier. Waarschijnlijk zul je de laatste restjes alsnog met je vingers moeten aanbrengen?

lottie4

Je ziet er niks van, hartstikke transparant!

lottie5

Op mijn lippen is hij dat ook. Geen kleur, wel een mooie glans. Ik heb alweer aan mijn lippen lopen pulken zoals je ziet, dus de balsem komt goed van pas. De geur vind ik niet zo lekker, maar ik ruik het gelukkig maar heel kort.

lottie6

De lipbalm kost £5, ongeveer €5,50. Betaalbaar dus, zeker voor een merk dat ook dierproefvrij en vegan is.

Een leuk product, ik ben tevreden!

Liefs Iris

2 Reacties

  1. september 22, 2017 / 07:17

    Ik kende dit merk nog niet, leuk! Ik vind het erg op EOS lijken, maar daar zal het ook wel door geinspireerd zijn haha. Het klinkt als een fijn product.

  2. jantine
    oktober 5, 2017 / 12:14

    Klinkt als een fijn product! Ik gebruik altijd EOS lippenbalm en de ‘gewone’ blistex stick voor mn lippen. Erg fijne producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *