L’Oreal Elvive Dream Lengths | Beauty

Mijn haar is op dit moment lang, heel lang. Toen mijn oog op deze shampoo viel bij Etos, besloot ik hem dan ook mee te nemen om te proberen. Is t wat?

Voor de bruiloft wilde ik graag lang haar, zodat ik genoeg opties wat betreft kapsels had. Lang haar is leuk, maar door het schuren over kleding wel kwetsbaar. Goed verzorgen dus, om te zorgen dat het er mooi uit blijft zien.

De Dream Lengths lijn van L’Oreal bestaat uit een shampoo, conditioner en een verzorgende crème. Bij dat laatste moet ik meteen aan die paarse flesjes van Andrelon denken, die ik vroeger gebruikte.

De lijn is bedoeld voor lang en beschadigd haar, om het te herstellen en versterken. Het moet gespleten punten tegengaan,  je haar sterker maken en meer laten glanzen.

De shampoo en conditioner herstellen het haar en de No Haircut Cream vermindert gespleten punten. De verpakkingen zijn typisch L’Oreal, herkenbaar en al jaren hetzelfde. Wel met een fris perzikkleurtje, ik hou er wel van. De fles shampoo is transparant, zodat je ziet hoeveel er nog in zit. Dit is bij de crème niet het geval.

Hier zie je de ingrediënten van de No Haircut Cream. Eerst water, daarna siliconen, maar ook veel verzorgende bestanddelen zoals niacinamide, castorolie en proteïnen. Daarna wel weer veel soorten siliconen. Onderaan staat parfum. De siliconen zorgen voor een glad gevoel in je haar, de niacinamide en castorolie verzorgen en versterken. Daar zit ook echt relatief veel van in het product, het staat niet onderaan. Ik vind dit dus zeker een fijn product, vergelijkbaar met een serum zoals die van Elvive of Balea.

Hier zie je de ingrediënten van de shampoo. SLES is de reiniger, verder zie ik parfum en siliconen hoog op de lijst staan. Daarna komt castorolie, niacinamide en de proteïnen.

In gebruik is hij heerlijk, hij schuimt prima en ruikt erg lekker. Net zoals de cream trouwens, een beetje een zoete geur. Maar of het nu echt wat toevoegt voor lang haar? Daar geloof ik niet zo in. Mijn haar voelt wel erg lekker zacht en glad na het wassen, maar dat is ook niet zo gek met al die siliconen. Wat ik wel merk is dat mijn haar sneller weer aan een wasbeurt toe is na deze shampoo.

Handige dop om mee te doseren. Hij is plat, zodat je de fles ook op zijn kop kunt bewaren als hij bijna leeg is.

Zo, dit soort dopjes zie je niet vaak meer. Ik vind ze wel prettig, deze wordt ook niet vies na gebruik. Door aan de dop te trekken gaat hij open, daarna kun je hem weer gemakkelijk dicht doen. Ook handig op reis, want deze kan niet zo snel gaan lekken.

De shampoo heeft glittertjes! Die je zie gelukkig niet terug in je haar, het is wel een mooi gezicht.

de No Haircut Cream is dik en een beetje oranje. Je hebt weinig nodig, dit is genoeg voor mijn lange haar vanaf mijn oren tot in de lengtes. De geur is heel lekker zoet, net als de shampoo en blijft nog lang hangen in mijn haar. Trekt snel in en maakt mijn haar heel zacht en makkelijk doorkambaar.

Vind ik het een aanrader? Ja en nee. De shampoo is heerlijk, maar voegt voor mij niet iets doe aan de verzorging van mijn haar. Dus die maak ik op, maar daarna ga ik lekker weer wat anders proberen. De No Haircut Cream is erg fijn en vind ik ook verzorgend werken. Die blijf ik gebruiken en wellicht koop ik hem opnieuw (heb nog wat flesjes serum liggen, waar ik ook gek van ben).

De shampoo kost €4,99, de cream €6,49.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *