L’Oreal Brow Artist Designer | Review

Na mijn Maybelline potloodje wilde ik graag een ander merk proberen. In de drogist kwam ik uit bij deze van L’Oreal en die bevalt mij eigenlijk heel goed!

Het potloodje van Maybelline was prima, maar wel heel zacht. Daar was ik dus zo doorheen. Ik besloot deze van L’Oreal te proberen, want ik heb nog maar weinig ervaring met make-up van dit merk. Maar de kleur zag er goed uit en er zit een borsteltje bij.

Het potloodje heeft een zilveren kleur met daarop zwarte letters. Op de dop staat de kleur van het product aangegeven. Dit dopje zit stevig om het potloodje heen. Het transparante dopje is wat minder stevig, die heeft al wat scheurtjes.

Ik heb de kleur 301 blonde. Een prima kleur voor mij, die zeker niet te rood is. Fijn dat er een geschikte kleur voor mij te vinden is bij de drogist en ik daardoor niet per se duurdere merken moet opzoeken.

Het potloodje heeft een stevig puntje, deze breekt bij mij tot nu toe niet af. Hij voelt wat hard aan, maar geeft wel genoeg kleur af. Je moet het potloodje zelf slijpen, dit is ongeveer eens per week nodig.

Aan de andere kant zit een borsteltje. Ideaal, dan hoef je die niet zelf apart steeds te pakken. Het borsteltje is klein en stevig, ideaal voor je wenkbrauwen.

De kleur is licht, hier neigt hij wat naar oranje. Maar ik vind hem juist heel draagbaar als blondine.

Mijn wenkbrauwen zonder enig product.

Hier heb ik mijn rechterwenkbrauw (voor jullie links) ingekleurd. Het is geen opvallend effect, maar geeft net even dat beetje extra.

Ik breng eerst de kleur aan in mijn wenkbrauwen, daarna vervaag ik deze iets met het borsteltje voor een natuurlijker effect.

En dit zijn mijn wenkbrauwen beide ingekleurd.

Het potloodje valt nauwelijks op in mijn wenkbrauwen en geeft een natuurlijk effect. Ik vind het van een afstandje, maar ook van dichtbij mooi. Het is geen heel opvallend potloodje, maar daar houd ik ook niet van. Met blond haar moet ik altijd oppassen dat ik mijn wenkbrauwen juist niet teveel aanzet.

Soms heb ik met wenkbrauwkleuren dat zij te warm zijn, te oranje. Dat vind ik van dit potloodje niet. Het past goed bij mijn huid en haren en is niet te warm naar mijn idee.

De houdbaarheid van de kleur is prima, het blijft de hele dag op zijn plek zitten. Al met al ben ik dus heel tevreden en dit potloodje blijf ik voorlopig gebruiken. Het is snel en makkelijk, met een mooi effect.

De L’Oreal Brow Artist Designer kost €9,99 per stuk en is te koop bij de drogisterij.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *