Lookfantastic unboxing mei | Video

Deze fantastische roze doos werd bezorgd, de Lookfantastic box van mei. Is het geen plaatje om te zien? Ik was razend nieuwsgierig naar de inhoud!

En ook de inhoud is geweldig! Ik heb nog steeds geen spijt van mijn abonnement op deze box. Hij is iets duurder dan gemiddeld, maar het wat mij betreft helemaal waard. Ik probeer van alles uit op het gebied van verzorging en kom steeds met nieuwe merken in aanraking.

James Read H2O Gradual tan mist
Een mist met rozenwater die je huid een lichte tan geeft. Sprayen en go, dus heel makkelijk in gebruik.

System Professional Solar Oil
Luxe haarolie die verzorgt, maar ook tegen de zon beschermt. Vooral siliconen, met toegevoegde oliën.

Scrub Love Coconut Cranberry Body Scrub
Een te schattig zakje met daarin kokosolie en koffie, om je huid mee te scrubben.

Mellow Baked Eyeshadow
Gebakken oogschadow in de kleur ‘cream’. Een hele draagbare kleur met een mooie glans erin.

Real Chemistry Luminous 3-minute Peel
Je zou denken dat het zelfbruiner is door de kleur, maar het is een peeling. Op je huid aanbrengen, inmasseren tot het harde stukjes worden en afspoelen. Klinkt makkelijk en snel, echt wat voor mij.

Glov Hydro Demaquillage
Een mini doekje dat je activeert met water, net als de make-up eraser. Je moet hem wassen met zeep, hij kan niet in de was denk ik.

NuFace prep-n-glow make-up remover doekje
Dit is een extra product voor eenmalig gebruik. Met de gladde kant haal je je make-up weg, met de ruwe kant kun je exfoliëren. Bevat hyaluronzuur en antioxidanten.

Weer een super inhoud, als je het mij vraagt. Alle producten ga ik gebruiken, als ze bevallen volgt uiteraard een review. Heel blij mee!

De Lookfantastic beauty box koop je via de Lookfantastic webshop en kost tussen de 15 en 21 euro per maand, afhankelijk van wel abonnement je kiest.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *