Lookfantastic unboxing februari | Beauty

Een nieuwe maand, een nieuwe Lookfantastic box! Dit keer een speciale rood met roze editie voor Valentijn. Ik ben heel benieuwd naar de inhoud van deze maand.

De doos is rood met roze en bevat natuurlijk weer de allernieuwste versie van het ELLE UK magazine. Ik moet zeggen dat ik deze vaak snel doorblader voor de beauty artikelen en verder weinig geef om alle fashion pagina’s.

tadadadadadammmmmmm…

De inhoud! Vijf tubetjes dit keer, vooral skincare. Met daarnaast nog 1 make-up product. Ik vind dat perfect, want ik vind het heerlijk om smeerseltjes uit te proberen en steeds minder aan het afwisselen met make-up. Dus de huidverzorging komt echt wel op, je hoort mij er niet over klagen in ieder geval.

Van links naar rechts zie je:

Trifle Cosmetics Sugar Pear lipscrub. Een tubetje met zoete scrub erin voor je lippen. Ideaal, want in de winter heb ik vaak velletjes en droge lippen.

Dr Paw Paw Original balm. Een multifunctionele balsem voor je lippen en droge plekjes. Deze ken ik al en is erg fijn. Met dit kleine tubetje kun je ook onwijs lang vooruit.

Filorga Meso Mask. Het merk Filorga is prijzig, dus leuk om er eens wat van te proberen. Zelf zou ik het namelijk niet zo snel kopen vanwege de prijs. Het moet een anti-ageing effect hebben, maar ook verzorgen.

Caudalie Vinosource SOS Thirst Quenching Serum. Ook deze ken ik al en vond ik toen errug lekker. Komt ook zeker wel op, een serum is altijd welkom.

Elemis Pro Collagen Marine Cream. En nog een die ik al ‘ken’, want ik kreeg hem al eerder in de adventskalender van Lookfantastic. Maar alleen dit tubetje al is de waarde van de box, ook Elemis is een prijzig en luxe merk. Dit is een dagcrème die lovende reviews krijgt.

Bellapierre Cosmetics Shimmer Oil. Het enige make-up product van deze maand. Het is een olie met shimmers erin. Mijn eerste reactie was.. oh.. een olie. Maar zo heet het wel, het is echter een soort droge olie en niet vettig. Dat scheelt weer, al denk ik niet dat dit iets is wat ik er snel bij zal pakken.

In totaal eigenlijk vooral samples, dat kan echt wel beter vind ik. Toch ben ik er blij mee, want ik ga alle tubetjes gebruiken en die komen ook echt wel op (alleen dat masker zal wat minder hard gaan). Volgende keer wat grotere formaten misschien?

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    februari 20, 2018 / 20:41

    Vond het deze keer ook een beetje een tegenvaller… Hopelijk gaat dat weer beter worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *