Lookfantastic unboxing december | Video

De laatste Lookfantastic box van dit jaar, de december editie. Natuurlijk heb ik de inhoud voor jullie gefilmd, want deze is weer heel leuk deze maand!

De inhoud van deze maand!

  • Polaar handcrème
  • Figs & Rouge dagcrème
  • MDM Flow lipstick matte
  • Suki exfoliate foaming cleanser
  • Gatineau serum
  • Bubble T bruisbal

Zes producten, waarvan twee fullsize. Alle producten vind ik bruibaar, dat is heel fijn. De handcrème, cleanser en serum ga ik zeker gebruiken. De lipstick is heel gaaf, maar ik moet wel even proberen of de kleur mij wel staat. De dagcrème is van een merk waar ik niet heel erg fan van ben, dus dat is even testen.

Heel feestelijk vind ik de box niet, ik had wel een rode lipstick en glitterproduct verwacht. Maar eerlijk gezegd zijn dat niet echt dingen die ik gebruik, dus is dit voor mij een veel fijnere inhoud.

Ik ga weer flink testen!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *