Lookfantastic unboxing augustus | Video

Daar is hij weer, de Lookfantastic box vol met leuke en nieuwe beautyproducten. Ik maak de box van augustus voor jullie open in deze video!

De inhoud vind ik deze maand niet ‘wauw’. Beter dan de vorige keer, maar nog niet een waar ik heel erg enthousiast van wordt. Geen verkeerde producten hoor, maar ik had net wat luxere samples en merken verwacht. Alsnog is het allemaal heel bruikbaar en komt het zeker van pas.
look3 look4

Het thema is Global Glamour, wat eigenlijk alleen op de doos slaat, want het past al maanden niet helemaal bij de inhoud van de box. De doos zelf is wederom erg mooi, de laatste maanden zijn het echt plaatjes!

Ook deze maand weer de nieuwste uitgave van Elle magazine en een het eigen magazine met informatie over de producten en allerlei leuke artikelen.

De Lookfantastic box kost ongeveer 15 tot 19 euro per maand, afhankelijk van welk abonnement je neemt. Dat bedrag is deze box absoluut waard, hij is altijd goed gevuld met leuke en soms ook erg luxe merken.

look1

look2

De inhoud van deze maand:

 • Korres bodymilk
 • Gatineau toner of cleanser
 • Skin79 BB cream
 • Lord & Berry wenkbrauwpotlood
 • Lottie London lipbalm
 • Mane ‘n Tail shampoo en conditioner

De shampoo en conditioner vallen mij direct op. Heel origineel en absoluut top dat deze erin zitten. Alleen heb ik ze laatst zelf al geprobeerd en was ik helemaal niet zo enthousiast. Wel ontzettend leuk dat dit gehypte product erin zit zodat iedereen het voor zichzelf kan proberen.

De Korres bodymilk is prima, deze komt absoluut wel op. Lekker geurtje ook! Ik zag dat andere bloggers Santorini Vine hebben ontvangen, mijn favoriete geur van Korres.

De Gatineau toner is niet echt mijn ding, ik had liever de cleanser gehad. Hiervan komt een mix review online met alle andere mini toners erin die ik heb liggen op dit moment.

Van Skin79 zit er een BB cream in de doos. Een hele lichte, prima voor mijn huid. Dekt op het eerste gezicht prima, dus hier ben ik erg nieuwsgierig naar.

Het Lord & Berry potloodje wordt even proberen, ik hoop dat de kleur goed is. Wel schattig hoor, zo’n mini potloodje.

De Lottie London lipbalm doet mij denken aan EOS, ook zo’n bolletje. Cute en altijd goed, een lipbalsem. Het merk kende ik nog helemaal niet, dat is ook altijd een pluspunt.

Niet een hele bijzondere inhoud, juist allemaal wel ‘veilige’ producten. Je zult van producten die ik fijn vind een review lezen binnenkort.

Liefs Iris

1 Reactie

 1. Cindy
  augustus 8, 2017 / 20:55

  Hij viel mij ook wat tegen. Heb gelukkig wel de cleanser van Gatineau. En van Korres heb ik een lotion met basil lemon geur, ook fijn! De rest? Mwoah…Lippenbalsem gebruik ik nooit, lichte bb creme ook niet.
  Maar goed, alles gaat bij de verzameling (heb dozen vol inmiddels) en als ik iets nodig heb “shop” ik altijd eerst in alle zooi die erin zit. Heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *