Lookfantastic september ‘The Birthday Edit’

In september viert Lookfantastic haar verjaardag, dus vandaar een box met als thema ‘The Birthday Edit’. Dit zit erin!

Hier zie je de inhoud! Er zit uiteraard een Elle magazine en het Lookfantastic bij, maar het gaat natuurlijk om de producten. En heel eerlijk? Ik ben er niet heel erg van onder de indruk deze maand. Van een verjaardagseditie, had ik zeker meer verwacht.

Sleek Eyebrow Styler
Een wenkbrauwpotlood, maar dan een luxe draaibare versie. De kleur is medium, dus dat zal veel vrouwen goed passen. Bij mij is hij net iets te donker vrees ik, maar we gaan het proberen.

Molton Brown douchegel
Op zich fijn, een mini douchegel. Maar de geur vind ik echt niet lekker helaas. Hij ruikt naar sinaasappel en bergamot, niet mijn smaak.

Oskia Renaissance cleansing gel
Kijk, hier word ik wel blij van. Het masker hiervan is super, dus ik ben hier zeker benieuwd naar. Het masker maakt mijn huid heel fris en glad, maar ik heb daar niet altijd de tijd voor. Een cleanser is dan een stuk makkelijker!

Pixi lipgloss
Nog een make-up product, een lipgloss van pixi. Het is heel persoonlijk, maar ik heb liever zo min mogelijk make-up in een box, ik gebruik het uiteindelijk toch niet.

Bubble T bruisbal
Dit is geloof ik al de derde of vierde die we krijgen, elke keer van Bubble T. Ze zijn een samenwerking aangegaan, dus dit is een limited edition voor de box. De vorige keren was hij erg fruitig, niet echt een heel relaxende geur voor in bad. Maar dit keer ruikt hij heerlijk zoet, hmm.

Caudalie Eye cream
Het merk ken ik al, een frans Apothekersmerk. De producten die ik hiervan heb geprobeerd zijn altijd fijn, dus dat verwacht ik van deze oogcreme ook. Dit ontvangen we niet vaak in een box, leuk!

De box is niet helemaal ‘wauw’ voor mij. Ik ben gewoon niet meer zo van het make-up proberen, dus daarmee maak je mij niet blij. Maar de cleanser en de oogcreme vind ik heel leuk! De douchegel is jammer, met een andere geur was ik er heel blij mee geweest. Een bruisbal vind ik leuk, gelukkig heb ik ook een bad. En anders kan ik mijn beste vriendin er altijd blij mee maken.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Lisa
    september 11, 2019 / 16:22

    Make-up in een beautybox, weet eigenlijk niet zo goed wat ik daar van vind. Heb weleens oogschaduwkleuren (denk knaloranje en zwart) en lippenstifttinten (dieppaars, groenig) die echt niemand mooier maken, ontvangen. Daartegenover stond dan weer een heel mooie, bronzer, een mooie blush, die kleuren waren dan ook zo gekozen dat bijna iedereen er wel mee uit de voeten kon. Anderszins, misschien maar helemaal geen box, aan een creme die niet bij je huiddtype past of een badbruisbal zonder bad heb je ook niet veel. Natuurlijk, je kunt het weggeven maar daar heb ik dat abonnement niet voor. Zou ik ook niet graag met rare kleuren bij vriendinnen aan komen. Heeft toch iets van ik vind het niks dus ik geef het maar aan jou….

    Nu ik dit opschrijf, neem ik meteen een besluit, ik ga mijn box opzeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *