Lookfantastic oktober | Video

Daar is hij weer, de leukste post van de maand. Alhoewel hij deze maand concurrentie had van de adventskalender. Dit is de inhoud!

look2

look3

look1

De box heeft deze maand als thema Indulge Me. Een oudroze roos met gouden details, heel smaakvol. De producten zijn gericht op het verzorgen van de huid, die in de herfst wel wat extra’s kan gebruiken. Lekker met een dekentje de bank op kruipen met een handmasker en een verzorgde olie bijvoorbeeld.

De inhoud:

 • Skimono handmasker
 • Bean Body coffee body scrub
 • Lancer The Method Polish peeling
 • CiatΓ© London Wonderwand mascara
 • ModelCo concealer
 • MonuSpa firming facial oil

Zes producten in totaal, waarvan twee fullsize. Niet dezelfde luxe inhoud als vorige maand, maar zeker weer een mooie inhoud. Op de olie na ga ik de producten met zekerheid gebruiken. De olie is er een waar ik weinig ervaring mee heb, daar ben ik wel benieuwd naar.

Liefs Iris

1 Reactie

 1. Cindy
  oktober 17, 2017 / 21:49

  Ik vind het weer een hele fijne box! Mijn lieve buurvrouw heeft een oudere, droge, huid, dus schuif veel naar haar door zo ook de gezichtsolie haha. Brrr… niks voor mijn gemengde huid.
  Maar die Lancer scrub, zo fijn! En die coffee scrub is ook al zo geweldig. Had er al een andere versie van ook.
  Rest moet ik nog in gebruik nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *