Lookfantastic oktober | Beauty

Hij was er weer, de Lookfantastic box voor de komende maand. Een groene dit keer, passend bij de herfst. Ik laat jullie natuurlijk weer de inhoud zien, want dat is altijd een verrassing.

De box ziet er wat saai uit, zo alleen dat groen. Ik bewaarde ze eerst allemaal, maar heb ze laatste (op 1 of 2 na) allemaal plat gemaakt en bij het oud papier gezet. Ik gebruik ze om mijn review lade mee te sorteren, maar op een gegeven moment heb je er gewoon veel te veel. De vulling is wel heel handig om te gebruiken bij het inpakken van een cadeautje, dus ik heb nog een of twee dozen bewaard voor dat doel.

Het boekje dat er altijd bij zit en het Elle magazine. Het boekje lees ik altijd wel even door, daar staan leuke artikelen in. Maar de Elle belandt direct op een stapel. Die blader ik door voor mijn vision board elk jaar, en daarna gaan ook deze bij het oud papier. Van mij mag hij er ook wel uit en de box een paar euro goedkoper!

Hier zie je de inhoud, zes producten, waarvan twee fullsize. De rest zijn luxe samples. Het thema van deze maand is ‘hidden gems’, maar ik moet zeggen dat ik het daar niet helemaal mee eens ben! Drie van de zes merken zijn al eerder in de box verschenen namelijk.

Ahava mineral body lotion
Dit is een omstreden merk, vanwege hun relatie met Israel en Palestina. Ik ga het alsnog gebruiken, maar dit is niet iets dat ik zelf zou kopen vanwege deze achtergrond. Ik heb de bodylotion al eens eerder geprobeerd via een andere beautybox jaren geleden, het is een prima product.

PRAI hals en decolleté crème
Wat een grappig product, dit heb ik nog niet eerder geprobeerd. Het merk ken ik ook niet, al komt de naam mij wel vaag bekend voor. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mijn normale crèmes ook altijd in mijn nek aanbreng, dat kan prima. Een apart product is weer een extra handeling waar je zin in moet hebben, maar wie weet werkt het super.

Pixi by Petra blush
Altijd goed, een blush. Een mooie peachy tint, weer eens wat anders, ik ga altijd voor roze. Ik heb al heeeeeel veel blushes, maar ga deze zeker proberen. Er moet een highlighting effect in zitten, ik ben benieuwd.

Talika bubble mask
Zo’n masker heb ik al eens geprobeerd, het is echt geen gezicht! Maar wel grappig om te doen en een beetje me-time is altijd welkom.

Dr Lipp lip tint
Je kon een lip tint of de nipple balm ontvangen van dit merk, je krijgt een van de twee. De laatste heb ik vorig jaar al gekregen in de adventskalender, dus die had ik anders dubbel gehad. Ik hoop dat hij niet al te fel is, daar hou ik niet zo van.

Monu skin night renewal complex
Dit is een soort serum ofzo denk ik? Klinkt prima, want ik kan wel wat hulp gebruiken bij mijn onzuivere huid. Maar dit is al het zoveelste product van dit merk in de box, ik ben er wel een beetje klaar mee nu.

Al met al een prima box, maar geen wow factor voor mij. De producten ga ik allemaal proberen en je zult vanzelf reviews van de producten voorbij zien komen als ik die wil gaan maken. We gaan weer aan de test!

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  oktober 10, 2018 / 20:29

  Ja, alweer Monu… vond het ook een middelmatige box. Maar goed, blijf ze te leuk vinden om op te zeggen.
  De Elle magazines belanden bij mij gelijk bij het oud papier laatste tijd. Voorheen bewaarde ik ze. Een keer op een “gratis af te halen” groep op FB gezet. Waren zo weg, maar geen zin om ze weer te bewaren.
  Had laatst een partij lege boxen, ook nog van Beautybox, en nog een andere box… Denk dat ik er 50 had totaal.
  Ook in zo’n groep gezet. Binnen 5 minuten weg, iemand ging ze gebruiken op een lagere school, voor knutselen. Prima!

  • Iris
   Auteur
   oktober 11, 2018 / 10:30

   Daar zat ik ook aan te denken ja, heb ik met mijn stapel bruidmagazines ook gedaan. Goed dat je dat zo doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *