Lookfantastic oktober | Beauty

Een wel heel volle box dit keer, met weer allerlei nieuwe dingen erin. Ik laat zien wat er deze maand voor moois in de box zit!

De box is paars, ik vind het prima passen bij de herfst. De box gaat meteen bij het oud papier, of ik gebruik hem om producten in de bewaren die ik weg wil geven. Ik heb er inmiddels zoveel, dat ik er niet echt meer een functie voor heb. De voetbalclub krijgt er geld voor, dus dan komt het goed terecht.

Na het gebruikelijke Elle magazine en het Lookfantastic boekje vouw ik het vloeipapier open. Hieronder zie ik een hele lading producten, wow!

Oh K! Sheet masker holographic
Geen idee wat voor merk dit is, maar het ziet er Aziatisch uit. Een sheetmasker, eigenlijk altijd wel prima. Maar holografisch? Misschien moet ik deze eens proberen op een avond dat de wederhelft niet thuis is..

Look Good Feel Better blending brush
Dit merk ken ik als stichting voor vrouwen? Dat ze ook kwasten hebben was mij niet bekend. Hij zit er op zich prima uit, maar ik val toch altijd terug op mijn MAC kwasten. Deze ga ik denk ik weggeven, want anders vind ik het zonde.

EOS lipbalm
Hee, die hadden we er laatst ook al in. Alleen is dit een shimmer versie. Deze ga ik niet eens openen, want hier hou ik niet van. Ook in de weggeefbak dus!

The Balm oogschaduw
Dit vind ik dan wel weer leuk, een oogschaduw. Hoewel ik het nauwelijks nog gebruik, ben ik hier wel blij mee. Een bronskleur, iedereen zal hem wel kunnen gebruiken. Er zijn ook andere tinten in de boxen te vinden, overigens.

Polaar handcrème
Deze handcrème heb ik al eens eerder in de box gehad, wel al lang geleden. Prima crème, hij zit in mijn tas. Dus een tweede exemplaar, is niet erg.

Wet Brush mini detangler brush
Mijn Tangle Teezer gebruik ik al heel wat jaar elke dag. Dit is een ander merk, met ongeveer hetzelfde product. Een mini, zodat hij makkelijk mee op reis kan. Hoewel ik mijn good old tangle teezer niet aan de kant ga leggen, vind ik dit wel een heel leuk product om in een box te ontvangen.

Als ik kijk naar de box, vind ik het niet een hele bijzondere inhoud. Een sheetmasker, lipbalm, niet heel origineel. Van deze box word ik alleen van de handcrème echt blij. Ik heb al prachtige kwasten, draag nauwelijks oogschaduw meer en verder heb ik al zoveel fijne producten dat ik niet meer erg op zoek ben naar nieuwe dingen.

Ik heb na deze box besloten mijn abonnement op te zeggen. Ik vind Lookfantastic nog steeds een erg leuke beautybox, maar ik heb een la vol met spullen die ik nog moet proberen en ben niet altijd 100% enthousiast over de laatste boxen. Eerst maar eens een boel opmaken en als ik spijt krijg, kan ik altijd nog opnieuw een abonnement afsluiten.

Liefs Iris

6 Reacties

 1. Cindy
  oktober 14, 2019 / 08:42

  Ik vond de box zo tegenvallen… inderdaad weer zo’n EOS lipbalm, gebruik ik nooit. En weer zo’n borstel, heb er al 3 inmiddels. Maskers kom ik ook in om inmiddels. Misschien maar eens een keerje een masker gebruiken (vergeet het altijd…)
  Ik had de box vorige maand opgezegd, was zo ontevreden over de klantenservice. Er werd 3 maanden achter elkaar een verkeerd bedrag afgeboekt van mijn creditcard. Wel elke keer opgelost, maar toch. Duurt eeuwen voor je een reactie krijgt.
  Maar ja, ga mijn maandelijkse cadeautje enorm missen, dus toch maar weer abo genomen, en dan 1 van een jaar. Dus voorlopig zit ik er wel aan vast. Mag er wel een bewaarbox bijnemen want hij zit vol. En heb ook de adventkalender haha!

  • Iris
   Auteur
   oktober 19, 2019 / 12:16

   Ja de hoop op een betere box volgende maand houdt je dan toch lid he.. Maar was er nu wel klaar mee eigenlijk. Ik vind het nog steeds een leuk concept, maar ik heb zoveel en dat begint me steeds meer tegen te staan. Na de Rituals kalender dit jaar, echt wel weer even genoeg. Ik weet niet of ik het erg ga missen eigenlijk.. kan weer andere mooie dingen kopen van het bedrag dat ik bespaar.

 2. Willemse
  oktober 14, 2019 / 10:41

  Begrijp dat je je abo opzegt, je moet al die spullen toch ook ergens kwijt.
  Maar voor mij als lezer wel jammer want ook al wil ik de box zelf niet, ik was wel altijd benieuwd wat er in zou zitten 😉

  • Iris
   Auteur
   oktober 19, 2019 / 12:15

   Ahh haha, sorry! Je kunt ook op mysubscriptionaddiction kijken voor unboxings, staat hij elke maand op. Dan weet je het toch nog 😉

 3. Loes
  oktober 14, 2019 / 15:26

  Beautyboxen; tja…… zo’n maandelijks cadeautje is leuk maar objectief gezien heb je er over langere tijd genomen niet zoveel aan. Voor mij persoonlijk geldt:
  Ten eerste: ik heb al zoveel dat nog op moet, dus zelfs als er wel leuke dingen in zitten, ik kan onderhand een eigen parfumerie beginnen. Of meerdere keren hetzelfde product, zoals die lippenbalm.
  Ten tweede: spullen waar je niets aan hebt omdat ze niet voor jouw huidtype zijn, de kleur niet bij je past of gewoon een idiote kleur is ( heb al een keer zwarte lippenstift gekregen)
  Ten derde: ook onbruikbare prullaria (denk haarelastiekjes, ik heb kort haar) duiken op in dit soort boxen. Als ik dan aan de prijs op jaarbasis denk, kan ik daar beter iets voor kopen wat ik echt graag wil hebben of nodig heb. Mijn lievelingsproducten gaan natuurlijk ook wel een op. Overigens geldt het voorgaande ook vrijwel onverkort voor beauty adventskalenders, op een enkele uitzondering na.

  • Iris
   Auteur
   oktober 19, 2019 / 12:14

   Ben het zeker met je eens hoor. Dan had ik voor dat bedrag liever iets van een wat duurder en favoriet merk gekocht. Weet ook niet of ik wel weer lid ga worden, want heb al zoveel en merk dat ik steeds minder varieer en gebruik en mijn interesse verschuift. Maar het is wel een leuk cadeautje elke maand, en daarom blijf je dan maar lid. Een adventskalender is ook zoiets inderdaad. Al vind ik die van Rituals zijn geld echt wel waard. Zij houden ook de gedachte rondom Advent vast, wat ik zeker kan waarderen. Dingen die ik niet gebruik geef ik weg aan familieleden, maar ik doneer ook aan de kledingbank hier in de buurt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *