Lookfantastic november | Video

Ready, Set, Glam! is het thema van de Lookfantastic box deze maand. De doos ziet er fantastisch uit, zou de inhoud dat ook zijn???

De box bevat deze maand de volgende inhoud:

 • This Works Deep Sleep pillow spray
 • Pixi Beauty Glow Booster
 • BellaPierre Cosmetics Kiss Proof lip crรจme
 • Filorga Time Filler
 • Murad Essential C-Moisture creme
 • Teeez Cosmetics oogschaduw

Dit zijn weer zes producten, waarvan er twee fullsize. Als ik eerlijk ben valt hij mij nogal tegen. Twee crรจmes, drie make-up producten en een lifestyle product. Er zit relatief veel make-up in, dat is dan wel weer leuk.

De crรจmes komen wel op, ook met de pillow spray ben ik heel blij. Maar de rest zal ik niet vaak gebruiken ben ik bang. Kan gebeuren natuurlijk, het is niet elke maand feest. Ik ga de producten proberen, je zult er weer reviews van voorbij zien komen.

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  november 21, 2017 / 21:44

  Ik was ook niet zo enthousiast, geen slechte box, maar meerdere dingen niet mijn ding zeg maar.
  Maar je kunt niet alles hebben ๐Ÿ˜‰
  Nog 9 dagen, dan mag het 1e vakje in de adventkalender open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *