Lookfantastic november | Beauty

Geen adventskalender van Lookfantastic voor mij dit jaar ,maar de box werd wel gewoon bezorgd. Meestal maak ik hem meteen open, ik ben te nieuwsgierig!

Een mooie donkere box deze maand, de deksel is blauw en de doos is donkerpaars. In de doos zit paars vloeipapier en bijpassend papieren vulsel. Ook al heb ik er dan zelf voor betaald, de manier van inpakken zorgt dat het voelt als een cadeautje.

The usual.. Een Elle magazine, het boekje van Lookfantastic met info en een nog ongeopende doos..

Hier zie je de inhoud! Door de bruisbal zat de deksel er al niet helemaal goed op, dus die kon ik al een beetje raden. Verder 3 make-up producten dit keer, dat is veel!

Bubble-T bruisbal Dark Wonder
De derde keer dat we een bruisbal krijgen in de box. Ik heb nog nooit een andere beautybox gezien met een bruisbal erin, dus dat is wel origineel. Maar niet iedereen heeft een bad, dus wellicht is dat de reden. Een warme en fruitige geur als het goed is. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog geen enkele keer een bruisbal van dit merk heb gebruikt, ik ben te gek op de producten en geuren van Lush.

Mellow Precision Eyeliner Pen
Een eyeliner pen is altijd goed! Voorheen droeg ik dit dagelijks, maar inmiddels ben ik al een tijdje fan van alleen mascara. Toch pak ik er wel een eyeliner pen bij, als ik een hele ooglook maak met oogschaduw.

REN Evercalm Daycream
Wat een luxe merk, REN, wauw. Ik heb er nog nooit wat van geprobeerd, vanwege de prijzen. Deze dagcreme ga ik dan ook absoluut uitproberen.

Elemis Papaya Enzyme Peel
Elemis is ook al zo’n prijzig en luxe merk. Ik heb er al eens de marine collagen creme van gebruikt, die erg lekker is. Dus de peel gaat hopelijk ook goed bevallen.

Laura Geller Highlighter
Een gouden highlighter is niet zo mijn smaak, ik ga dan eerder voor een koelere tint. Maar een highlighter is wel erg feestelijk natuurlijk.

Contour Matte Liquid Lipstick
Ohh, de verpakking alleen al! De kleur is een roze nude tint, dat past bij iedereen en vind ik zelf het mooist. Een mooie verpakking met een product dat ik absoluut ga gebruiken. Leuk!

Een mooie inhoud, al zeg ik het zelf. Meestal zit er 1 make-up product in en de rest skincare. Dit keer is het half om half, wat ook wel eens leuk is. De bruisbal ga ik nu maar eens proberen dan, zeker omdat hij de huid ook nog eens belooft zacht te maken. Ook de dagcreme en peel ga ik zeker gebruiken, wat een luxe merken ook allebei. De lipstick vind ik ook een schot in de roos, de kleur is mijn smaak en de verpakking is prachtig. De eyeliner pen en highlighter vind ik het minst leuk. De eyeliner pen is altijd goed hoor, maar ik gebruik het op dit moment heel weinig. De highlighter is denk ik niet mijn kleur, maar dat gaan we zien.

Hoe lang ik ook al lid ben van deze box, ze blijven leuk en hun geld waard. Af en toe zit er wel eens een mindere box tussen, of een product dat ik niet zo leuk vind. Dat hoort een beetje bij de verrassing en het risico van zo’n box. Maar ik heb genoeg heerlijke dingen geprobeerd inmiddels door Lookfantastic en altijd een voorraadje met nieuw te producten beautyproducten.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    november 8, 2018 / 07:36

    Was ook erg blij met de inhoud. Ga in januari een weekje naar een hotel met bad, dus die bruisballen gaan dan in de koffer. Heb de vorige ook nog liggen.
    Eyeliner en highlighter konden me ook wat minder bekoren, maar geef ik wel een keer weg ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *