Lookfantastic Mei | Beauty

De leukste post van de maand werd weer bezorgd! In een foeilelijke oranje doos dit keer, maar de inhoud is weer te gek. Ik laat jullie zien wat er in de Lookfantastic box van de maand mei zit.

Dat ik fan ben van deze box weten jullie inmiddels wel. Ik heb een tijd een abonnement op de Styletone box gehad, die is ook erg leuk. Ik ben overgestapt naar Lookfantastic en heb daar absoluut geen spijt van. Er zitten vaak mooie merken in en als ik de inhoud van de boxen bekijk die al geweest zijn. Valt mij op dat ik veel producten inmiddels al opgemaakt heb en ik de inhoud dus ook echt gebruik.

Dit bedoel ik, oranje. Vind ik net zoals geel.. heel erg lelijk!

Er zit natuurlijk weer een Elle magazine in en het boekje dat bij Lookfantastic hoort met beschrijving van de inhoud en extra artikelen.

Spannend!

En de inhoud, yessss!

Er zitten in totaal 6 producten in, waarvan 3 fullsize en 3 samples.

Skin Republic bubble masker
Voor mijn gevoel heb ik deze eerder gehad, maar dat weet ik niet meer zeker. Het is in ieder geval een sheetmasker met een bubbeleffect, leuk!

Spotlight teeth white strips
Komt dit even goed van pas met de bruiloft in aantocht. Een setje strips voor een week, zodat je ze kunt proberen. Dat ga ik ook absoluut doen, wat een origineel product ook in een box.

Sleek face contour kit
Sleek is een prima merk, ik ken het al van jaren geleden. Dit is de face contour kit, met een contourpoeder en highlighter. In de kleur medium, dus even kijken of hij niet te donker is. We’ll see!

Eyeko liquid eyeliner
Ook dit merk ken ik nog van de blogs jaren geleden. Een liquid eyeliner is altijd goed, al gebruik ik deze al een tijdje niet meer dagelijks.

This Works in transit camera close up
Dit product kreeg ik ook al in de adventskalender. Een beetje jammer wel, het is niet de eerste keer dat een product uit de kalender niet veel later in een box zit. Ik heb het nog niet geprobeerd, maar het ziet er wel goed uit. Dit is een masker, moisturizer en primer in 1 tube, dat maakt mij wel nieuwsgierig.

Avanta serum
Het merk ken ik niet, maar een serum is altijd welkom. Ik vind het een klein en saai tubetje, hopelijk bevalt de inhoud mij een stuk beter.

De producten uit de box vind ik weer heel leuk deze maand. Het masker en de bleekstrips komen absoluut wel op. De eyeliner is altijd goed, net als het serum. De contour kit vind ik erg leuk, hopelijk de goede kleur. Dat is het nadeel van make-up producten in een box helaas. De moisturizer gaan we ook proberen, als hij top is heb ik gelukkig nog een back-up. Een fijne box met bruikbare items!

Liefs Iris

4 Reacties

 1. mei 10, 2018 / 07:38

  Fijne box weer he! En inderdaad, er zit altijd iets in wat je kunt gebruiken, en sommige producten zijn dan je ding niet, maar is niet zo erg. Make up producten vind ik ook wat minder soms. Het moet net je kleur zijn.
  En mijn reactie op dat tubetje van This Works was hetzelfde. Alweer? Haha.

  • Iris
   Auteur
   mei 11, 2018 / 19:47

   De eerste heb ik nog niet eens geprobeerd hihi, dus ik hoop dat het bevalt. Zo ja, dan heb ik alvast een tweede tubetje. Maar dat was met Elemis ook al zo en nog iets heb ik nu dubbel geloof ik. Ach, dat is het risico met die boxen.

 2. VWillemse
  mei 11, 2018 / 09:19

  Haha nog iemand die geel en oranje foeilelijk vind ๐Ÿ˜‰
  Het is echt bizar maar net als mijn smaak qua eten is ook mijn smaak wat kleuren betreft veranderd.
  Niks lelijker dan geel of oranje, maar stiekem vind ik het steeds vaker best oke of zelfs mooi.
  De inhoud van de box vind ik best best leuk, maar niet super deze keer.

  • Iris
   Auteur
   mei 11, 2018 / 19:48

   Dat is toevallig, haha! Je ziet hier in huis ook zo goed als niets geels. Heb een okergeel vaasje, dat is dan ook het enige geloof ik. Maar okergeel vind ik dan wel weer mooi, gek he.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *