Lookfantastic maart | Beauty

De Lookfantastic box van deze maand werd deze week bezorgd, altijd weer leuk! De vorige maand was hij nogal saai, dit keer zijn de looks opvallender. Wat zit erin?

De buitenkant van de doos, ik vind hem leuk dit keer! Grafisch en lekker girly.

Met als eerste natuurlijk het boekje en Elle magazine.

Daar gaan we dan!

Dit is de inhoud deze keer. Ze hebben het roze thema van de doos mooi doorgetrokken in de producten, valt mij gelijk op. In totaal zes producten, waarvan vier fullsize, dat doen ze goed!

Style London Oval Brush Mask
Ik heb er hier al een van, maar een fijne kwast is nooit verkeerd. Hij voelt lekker zacht aan, het merk ken ik verder helemaal nog niet.

Doucce Freematic oogschaduw
Hier kreeg ik in de adventskalender al eens mascara van, die beviel prima. Ik ben ook zeker benieuwd naar de oogschaduw. Al gebruik ik een mono toch niet zo snel, jij wel?

Skimono foot mask
Ohhhh, yes! Van dit merk ontving ik al eerder een fan-tas-tisch handmasker, dus ik ben benieuwd wat dit maskertje voor je voeten gaat doen. Dat wordt binnenkort een voetenbadje dus.

Renu Advanced flash relax mask
Dit is het zusje van Monu denk ik, aan de verpakking te zien. Ik heb veel maskertjes liggen, maar ik gebruik ze toch niet veel. Hopelijk deze wel, want met de tube kun je toch wel een aantal keer vooruit. Een relax masker, het klinkt wel heel fijn.

SkinChemists lip plumper
Hier ben ik nooit zo’n fan van, lipplumpers. Deze bevat ook weer mint en dat vind ik toch zo gek voelen altijd. Ik ga het wel proberen, hopelijk tintelt deze niet zo erg.

Omorovicza balancing moisturizer
Dit flesje alleen al is meer dan de waarde van de box. Je betaalt zo’n 110 euro voor 50 ml, dus dit flesje van 30 ml zal zo’n 60/70 euro waard zijn. Wow. Ik heb er een spray van, die wil ik graag nog reviewen. Ook heb ik al eens een cleanser geprobeerd, die vond ik ook prima. Dit flesje met moisturizer komt dus ook zeker op mijn plankje te staan.

Een prima inhoud dus weer: drie make-up producten, drie keer skincare. De moisturizer en het voetmsker ga ik absoluut gebruiken. De lipplumper is voor mij persoonlijk denk ik een misser, maar die heb je er ook wel eens tussen zitten natuurlijk. Ik vind het een doos met een mooie balans, goede waarde en vooral lekker veel fullsize producten, top weer dus!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *