Lookfantastic juli | Beauty

De box van juli is gearriveerd en wat voor een! De inhoud is weer top, ik heb weer heerlijke producten om de komende tijd te proberen!

Al moet ik ze wel eerst nog even in een verhuisdoos stoppen helaas, voor ik ze kan gebruiken. Maar, des te leuker als alles uitgepakt is straks! Al twee en een half jaar heb ik een abonnement op deze box en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken.

Een mooie lichtblauwe box, I like it. Het thema deze maand is hydratatie. En dat is natuurlijk perfect voor in de zomer. Door de zon kan je huid, maar ook je haar bijvoorbeeld, wel wat extra’s gebruiken.

Daar is de inhoud! Lekker vol deze keer, met behoorlijk wat grote producten, geen kleine samples deze keer.

Allereerst een Glov make-up remover. Hier hebben we al eens een mini versie van gekregen, nu de gewone. Een remover die je alleen met warm water gebruikt, heel handig voor op vakantie!

Daarna zie ik een enorme fles Naobay micellair water tevoorschijn komen. Een Detox versie, maar ik denk dat dit weinig uitmaakt. Ruikt lekker, is een heerlijk natuurlijk merk, deze komt echt wel op. Sterker nog, deze gaat nog niet in een verhuisdoos, maar zet ik als reserve in de badkamer neer. Ik was nogal enthousiast met inpakken en al bang dat mijn fles Garnier micellair water de verhuizing niet meer zou halen, oeps.

Een body gel van het luxe merk Aromatherapy Associates. Een merk dat ik ken via Fleur de Force, zij is er gek op. Het is luxe, dus fijn om het zo eens te proberen. De Revive body gel zou moeten verfrissen en verzorgen, klinkt als de ideale bodylotion op een hele warme dag.

De Eyeko Fat eyeshadow stick vind ik wat minder, puur omdat ik dat niet gebruik. Wel een product in een neutrale kleur, dat is prettig. Ik geef deze aan mijn schoonzusje, die weet er wel raad mee.

Het merk Elemis zien we vaker voorbij komen in de box. Fijn, want het bevalt elke keer prima en is toch behoorlijk prijzig. Deze Elemis Hydra Balance day cream lijkt mij heerlijk, een dagcreme is ook altijd prima en komt zeker wel op.

Als laatste een Vitamasques oogmasker, in een prachtige gouden verpakking. Even in de koelkast en je bent weer helemaal fris op een hete dag. Of bij typisch Hollands zomerweer gewoon gebruiken terwijl je chillt op de bank voor de tv.

Echt een box voor mij, met vooral heel veel verzorging. Het enige dat ik echt niet gebruik is de oogschaduw, de rest gaat allemaal op. Een dagcreme, reiniger, maskertje, ik ben blij!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. juli 31, 2019 / 13:48

    Gelukkig ben je weer terug Iris ๐Ÿ’‹โค๏ธ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *