Lookfantastic juli 2018 | Beauty

De look van deze Lookfantastic box is heel glamorous, maar de inhoud vind ik deze maand toch echt wat minder spannend. Hier zie je alle producten van de juli Lookfantastic box:

De box is deze maand goud! De onderkant en binnenkant van de doos zijn zwart, stijlvol hoor. Maar echt heel zomers is het niet. Ik vond ze vorig jaar mooier met die botanische print en felle kleuren.

Met uiteraard het magazine van Lookfantastic zelf en een exemplaar van het Elle magazine.

Hier de inhoud zoals ik hem aantref na openen, op het eerste gezicht ziet hij er oke en goedgevuld uit.

Als ik de producten daarna beter bekijken wat mooier neerleg vind het toch wat minder spannend dan gehoopt. Geen slechte box hoor, maar wat saai.

Hier zie je een facewash van First Aid Beauty en een aftersun van Filorga. De facewash is bij mij altijd goed, ik gebruik die elke dag en maak ze altijd wel op. De aftersun is ook prima, filorga is een luxe merk. Ik zit nu nauwelijks in de zon met de zwangerschap en ben normaal ook al geen zonliefhebber. Maar het past prima in een zomerbox en het ruikt altijd zoooo lekker dat ik het gewoon als bodylotion gebruik.

Dan nog een facewash, dat is wel een beetje dubbelop. Van het merk SVR, ik ken het verder niet. Dit is er een die gericht is op de gemengde tot vette huid en zou moeten zuiveren en exfoliΓ«ren. Daarnaast een shampoo van Kerastase. Deze ontvingen we vorig jaar ook, al was dat een andere versie. Ik heb geen gekleurd haar, maar Kerastase is een heel goed en luxe merk, dus deze gaat absoluut op. Mocht je wel gekleurd haar hebben, dan is het belangrijk je haar extra goed te verzorgen in de zomer, dus ik snap de keuze voor dit product.

Dan een olie, voor je gezicht. Een mini flesje van 5 ml, maar hier doe je alsnog lang mee, want een olie is zuinig in gebruik. Zelf ben ik hier niet zo van, maar voor een droge huid is het heerlijk. Als laatste een highlighter van het merk Doucce. Ik ken dit merk verder niet en het is ook niet te koop op Lookfantastic, dus ik kan er weinig over vinden. Het is een verpakking bedoeld voor in een magnetisch palette, dus echt handig in je toilettas is het zo niet. De kleur is wel heel mooi en subtiel!

Geen slechte box hoor, maar ik vind hem wat saai. De shampoo en beide facewashes komen absoluut op, die gebruik ik graag. Maar de olie en highlighter vind ik wat minder. De aftersun is een schot in de roos met een zomerbox, ik snap de keuze wel. De vorige keer zat er ook al een facewash in, dus ik heb nu in twee maanden 3 verschillende tubes om te proberen. Een beetje veel, daar hadden ze absoluut wat meer in kunnen afwisselen. Het zijn ook bijna allemaal samples, alleen de highlighter is fullsize. Beetje jammer Lookfantastic, ik heb wel eens leukere boxen gehad. Ach, volgende maand beter!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *