Lookfantastic januari | Beauty

Ohhh daar was hij weer! Een blauwe box dit keer, minder opvallend versierd dan ik van Lookfantastic gewend ben. Maar de inhoud is weer heel leuk!

De laatste maanden was de box elke keer nogal opvallend qua design. Nu niet en ik vind het niet heel erg moet ik zeggen. Ik bewaar de boxen wel, handig om dingen in op te bergen en te sorteren. Maar ik vind de inhoud veel belangrijker dan het uiterlijk van de box. Er zit wel weer het vertrouwde Elle Magazine in, altijd leuk.

De groene frutsels zijn ook nieuw, het is net spaghetti toch? Hierin zitten zes producten verstopt.

Erno Laszlo White Marble tonic
Een klein flesje, maar het ruikt lekker. Ik ben benieuwd, want tonic zit niet standaard in mijn routine. Zou deze dan wel fijn zijn?

Balance Me Congested Skin Serum
Altijd goed, een serum. Deze is voor de verstopte huid, maar kan natuurlijk ook voor een normale of gecombineerde huid. Ik ga hem zeker proberen.

Espa Pink Hair and Scalp Mud
Uhhh? Een roze modder voor in je haar? Klinkt weird, maar dit is wel helemaal nieuw voor mij. En ik kom niet vaak iets meer tegen waar ik nog totaal geen ervaring mee heb, leuk.

Korres White Tea Fluid Gel Cleanser
Hmmm, het Griekse merk Korres! Lekker, daar ken ik al wat producten van. Een gel cleanser gebruik ik dagelijks, dus deze ga ik ook absoluut gebruiken en opmaken. Hij ruikt ook zo lekker zacht.

ModelCo 3D Lash Primer
Wat ik hiermee moet weet ik niet zo goed. Ik weet waar het voor is, maar ik gebruik dit echt nooit. Krijg meteen flashbacks naar die L’Oreal mascara met twee kanten van jaren geleden. Kreeg je van die mooie grijze wimpers van, jak.

MonuSpa Warming Ginger Bath & Body oil
De geur hiervan is zo lekker en zo winters. Een body olie gebruik ik nooit, ik vind het vaak te vettig. Maar na het douchen op een vochtige huid is wel weer super hydraterend. Wie weet gooi ik deze wel een keer in een voetenbadje, dan vind ik een olie wel weer erg handig.

Een goede inhoud weer! De primer vind ik wat minder, het is dan ook meteen het enige make-up product. Maar met een cleanser en serum maak je mij altijd blij. Veel skincare dit keer, daar moet je wel van houden. Ik vind het helemaal niet erg, omdat ik dit vaker probeer en opmaak dan nieuwe make-up. Van de producten komen uiteraard reviews online, je ziet ze vanzelf verschijnen.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    januari 25, 2018 / 07:57

    Leuke box dit keer ja. Heb ook liever skincare of haircare dan make up. Het moet net je kleur of product zijn dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *