Lookfantastic december 2018 | Beauty

De laatste van 2018 alweer, deze Lookfantastic box. De rood met gouden box is geweldig mooi, maar is de inhoud dit ook? Ik verwacht een hoop glitter en feestelijkheid.

Hoewel die glitter en feestelijkheid goed zouden passen bij deze maand, ben ik toch wel blij dat de inhoud normaal is. Geen rode lipstick of glitter bodylotion, yes!

Kijk dan wat een mooie box! Zelfs het vloeipapier en het vulsel is goud. Met weer een Elle magazine en lookfantastic boekje uiteraard,

De inhoud van deze maand!

Illamasqua Hydra Veil primer
Hell yeah, dit is een superprimer! We hebben ‘m al eens in een box gehad, maar dat vind ik in ditΒ geval helemaal niet erg. Ideaal ook voor onder je feest make-up.

Grow Gorgeous Scalp Detox Treatment
Deze zat vorig jaar in de adventskalender. Nog niet gebruikt, dus nu heb ik er twee om te proberen. Het is een scrub voor je haar en hoofdhuid. Waarschijnlijk heel lekker na een chic kapsel met veel haarspray.

Karl Lagerfeld + ModelCo Eyebrow pencil
Het zoveelste wenkbrauwpotlood in de box, hier word ik niet warm van. Ik verf mijn wenkbrauwen of gebruik een Mac potloodje, dus deze ga ik denk ik niet gebruiken.

This Works Deep Sleep Pillow Spray
Nog een product dat we al eerder gehad hebben. Toen welliswaar een mini, deze is al een stuk groter. Ik vind het totaal niet erg, want ik ben gek op rustgevende sprays voor in de slaapkamer. Deze komt wel op!

Lookfantastic spons
Hm, leuk! Hij voelt fijn, dus ik denk dat deze wel in de smaak gaat vallen. Ik heb periodes, kan zo een tijd gek zijn op sponsjes voor foundation, maar het kan ook in ene weer een kwast zijn.

Dr Botanicals Pomegranate Superfood Brightening Eye Serum
Hmmm, leuk! Het merk heb ik al twee keer eerder gehad, een keer in de adventskalender en een keer in een box. Het is een natuurlijk merk, altijd een fijn idee. Het serum is voor onder je ogen, je zult dus lang vooruit kunnen met dit flesje. Het is een olie, waardoor ik deze vooral ‘s avonds zou gebruiken, niet onder concealer.

De inhoud is niet heel spannend deze maand. Ik vind het totaal niet erg dat er glitters missen, mij heb je er niet mee. En deze producten komen alsnog wel van pas, tijdens een relaxte middag na (of zonder) de avond ervoor een feestje. Drie producten heb ik al eerder gehad van Lookfantastic, gelukkig zijn twee daarvan erg fijn.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    december 12, 2018 / 06:54

    Ook ik ben heel tevreden met deze box! Alles kan ik goed gebruiken, en de pillow spray is superfijn, dus vooral
    daar heel blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *