Lookfantastic box mei | Beauty

Mooi oranje is niet lelijk toch?? Nou, als je het mij vraagt wel! Gelukkig is de inhoud dit keer wel heel erg leuk!

Ja, dat is natuurlijk persoonlijke smaak.. Ik hou gewoon niet van geel of oranje. Deze neon oranje box is dan ook meteen in de papierbak beland. Er zit weer een Elle magazine bij en natuurlijk ook het Lookfantastic boekje. Met daarin de inhoud van de box, waarbij ze er meteen wat meer over vertellen.

De inhoud, daar gaat het uiteindelijk om. Die is deze maand erg leuk, ik kan alles wel gebruiken! Fijn, na een aantal boxen waar ik toch niet helemaal 100% happy mee was.

Avant eight-hour hyaluronic serum (30 ml)
Hier werd al mee gepronkt voor de box uitkwam. Ik heb al eerder een mini tube van dit merk gehad, maar ken het verder niet. Dit serum kost maar liefst 103 euro! De verpakking uit de box is wel anders dan het origineel, maar beide hebben 30 ml als inhoud. Een serum waarvan ik nu al weet dat ik het nooit ga kopen, maar wel leuk om zoiets luxe te proberen.

Wella Invigo haarmasker (30 ml)
Waarschijnlijk ben ik de enige als ik zeg dat ik alleen shampoo gebruik en eigenlijk nooit een conditioner. Af en toe een haarmasker, maar echt niet meer dan een keer per week. Deze lijn ken ik al, ik heb de shampoo al eens geprobeerd. Ruikt heerlijk en doet het prima, dus dit masker komt ook echt wel op.

Polaar Northern Light cream (25 ml)
Een tijd geleden heb ik eens een handcreme ontvangen van dit merk, die was heeeeel fijn. Dus deze creme belooft ook veel goeds. Ik denk vooral voor ‘s nachts, want hij lijkt mij behoorlijk voedend. We gaan het zien!

Mellow Lipliner (fullsize)
Pfoe, we hebben inmiddels al heel wat producten van dit merk gehad. Lipstick, eyeliner, wenkbrauwpotlood, oogschaduw en dan nu een lipliner. Ik vind dit wel een hele mooie kleur en ik denk ook zeker dat ik deze ga gebruiken. Wel om mijn hele lippen mee in te kleuren, een lipliner gebruik ik eigenlijk nooit om echt lijnen mee te maken.

MineTan self tan foam (30 ml)
Hoe dit een schuim is, geen idee. De fullsize verpakking is een pompje waar schuim uit komt, dit zal een lotion zijn. Hij zou net als een zelfbruinende bodylotion moeten werken, langzaam de kleur opbouwen. Wel vind ik de kleur donker ogen, ik hoop dat het ook voor mij geschikt is.

SkinChemists hydrogel eye pads (1 setje)
Ohhhh, oogpads! Zeer welkom na een nacht waarbij de mini veel gespookt heeft. En ook zonder baby is dit fijn voor een beetje me-time met een maskertje erbij. Altijd goed!

Eigenlijk is alles voor mij bruikbaar deze maand, fijn! Ik vind de inhoud prima gekozen, 1 make-up product en de rest verzorging. Een serum en een creme zitten er wel vaak in, maar die zijn bij mij dan ook zo op. Oogpads vind ik heel origineel, die heb ik nog niet vaak gezien in een box. Mag er vaker in hoor, wat mij betreft. De liner is een mooie neutrale kleur, die iedereen wel zal staan. Verder vind ik het haarmasker en een zelfbruiner goed passen bij het mooier wordende weer!

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *