Lookfantastic box Maart | Beauty

Yes daar is hij weer, de Lookfantastic box. Het blijft een leuke verrassing elke maand, wat zit er dit keer allemaal in??

De doos van deze maand, hij ziet er futuristisch uit. Ik hou wel van leuke printjes!

De binnenkant is paars en er zitten 6 producten in. Mijn eerste indruk is goed, dit ziet er leuk uit!

Rituals the ritual of Sakura hand balm
Een handcreme van Rituals, schot in de roos! Ik vind het merk heerlijk en een handcreme komt altijd wel van pas. Ik heb er veel en overal ligt er wel eentje in huis.

Madara Smart charcoal & mud mask
Het merk is heel fijn, ik heb het al eerder geprobeerd. Een maskertje vind ik dan weer wat minder, ik gebruik dat niet zo heel vaak.

Morphe High Impact highlighter
Als er dan iets van make-up in zit, vind ik een blush, highlighter of poeder altijd super. Gebruik ik dagelijks en is qua kleur vaak wel oke. Het merk Morphe ken ik wel, maar ik heb er tot nu toe alleen nog kwasten van geprobeerd. Deze highlighter ziet er top uit!

EOS lipbalm honeysuckle honeydew
Oh, dit is lang geleden! Ik heb deze zelf wel eens gekocht en ze bevielen goed. De geur verschilt per box, ik ben heel blij met de mijne. Deze gaat in mijn toilettas, lekker hoor.

Omorovicza Cleansing Foam
Deze hebben we al eens eerder gehad en beviel toen prima. Cleansers kan ik nooit genoeg hebben. Het merk is heel duur, dus af en toe een product in de box vind ik helemaal prima.

The Ordinary Hyaluronic acid
Deze zag ik al in het boekje staan van de vorige box, daarin staat altijd een spoiler. Ik ken dit product al en heb het al meerdere keren zelf gekocht. Deze gaat dus tussen mijn voorraadje! Ik gebruik het graag in combinatie met het Balea aqua serum voor een flinke hydratatieboost.

Na de domper van de vorige box is dit er weer een naar mijn zin. 1 make-up product en de rest skincare. Ieder zijn smaak natuurlijk, maar met skincare maak me mij altijd wel blij. Het hyaluron serum en de cleanser gaan in de voorraad la, die heb ik namelijk als eens gehad (totaal niet erg in dit geval). De rest gaat na een fotosessie in mijn toilettas of in mijn review lade, dat komt wel goed.

Liefs Iris


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *