Lookfantastic box juni | Beauty

Een prachtige blauwe box dit keer, de Lookfantastic box van juni. Hij voelt zwaar aan en nadat ik hem opende zag ik een hele leuke en bruikbare inhoud! Dit zit erin…

Hoe gaaf is deze box? Ik vind hem heel mooi. Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik eerst alle dozen bewaarde en ze laatst allemaal bij het oud papier gekieperd heb. Het zijn onwijs mooie en stevige dozen, maar ik heb geen idee wat ik met zoveel dozen moet. Een aantal gebruik ik om mijn review-la te organiseren, maar de rest heb ik eigenlijk niet nodig. Het vulsel gebruik ik wel vaak nog een keer, bij een cadeautje bijvoorbeeld.

Zoals elke maand zit er een Elle magazine bij en het beauty box magazine, met info over alle producten en meer artikelen.

Lekker vol, leuk!!

Nadat ik hem openmaak pak ik alles even op en bekijk wat het is, soms zit er nog iets verstopt tussen het vulsel.

Dit is de inhoud:

  • Elemis superfood facial wash (mini)
  • Madara sos hydra masker (mini)
  • Christophe Robin cleansing volumising paste (mini)
  • Vita Liberata self tanning gradual lotion (mini)
  • Real Chemistry essential day cream (sample)
  • Studio 10 metallic eyeshadow (fullsize)
  • Rituals ritual of dao body cream (mini)

Vooral mini formaatjes, maar wel 7 producten in totaal. De enige waarbij ik denk, hm.. dat is de oogschaduw. Die zou ik zelf niet gekocht hebben. Maar de rest gaat echt wel gebruikt worden! Het is niet een hele spannende box met vernieuwende dingen erin. Maar wel een met een aantal basic items die iedereen wel kan gebruiken.

De body cream staat al in de badkamer, de cleanser en dagcreme komen ook wel op en ik ben erg benieuwd naar de zelfbruiner. De Christophe Robin pasta heb ik al eerder gehad en schijnt helemaal geweldig te zijn, tijd om te proberen dus. Deze kost fullsize zo’n 50 euro, dus die koop je niet zomaar.

Een goede inhoud wat mij betreft, ik ben er blij mee!

Je koopt de Lookfantastic box via hun webshop en betaalt zo’n 15 tot 20 euro per maand, afhankelijk van de duur van je abonnement.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *