Lookfantastic box juli

Het leukste pakketje van de maand werd weer bezorgd, mijn Lookfantastic box. Met een prachtige palmbomen doos werd ik natuurlijk heel nieuwsgierig!

look1 look2

De inhoud van deze maand vind ik persoonlijk wat minder. Niet alle producten spreekt mij aan. Maar, hij is wel weer goed gevuld met wel zeven producten. Dat is het risico met zo’n box, je weet niet wat je ontvangt.

Moroccanoil Styling Cream (75 ml miniatuur)
Wat een luxe miniatuur! Met de typische geur van Moroccanoil, bedoeld om je haar te hydrateren en temmen. Ik ben benieuwd!

Regenerate tandpasta (sample)
Een wat vreemde toevoeging aan een beautybox, hier zit ik echt niet op te wachten als ik eerlijk ben. Hij ruikt verder prima en komt ook wel op natuurlijk.

Mimitika Face Sunscreen SPF50 (sample)
Wat een cute potje! Ruikt lekker, smeert prima uit en laat geen witte waas achter. Wel wat dik van substantie, dus ik ga proberen of dit een goede match is met mijn huid.

Cowshed Chamomile Refreshing Toner (sample)
Dit merk heb ik al eens eerder geprobeerd, toen was het een lippenbalsem geloof ik. Deze toner ruikt sterk naar kamille en moet je huid verfrissen. Lekker in de zomer! Een toner sla ik vaak over in mijn routine, maar ik ga het weer proberen!

Hot Makeup Bronzing Powder (fullsize)
Een bronzer is superzomers, maar past helaas niet zo bij mij. Ik probeer het wel eens, maar leg het daarna snel weer weg. Deze krijgt een nieuwe bestemming denk ik.

Jelly Pong Pong Bare Necessities potlood (fullsize)
Ook een make-up product wat ik al eens eerder heb geprobeerd, maar vaak niet lang blijft hangen. Deze ga ik wel proberen op mijn waterlijn, want daar draag ik welk dagelijks een nude potloodje. Het potloodje lijkt ook erg op het Lighten Up oogpotlood dat ik al van dit merk heb.

Extra: Imedeen Advanced Beauty Shot
Echt wat voor mij dit, ahum. Heel origineel in een beautybox, maar dit zou ik zelf nooit kopen. Ik drink namelijk nooit wat anders dan water (thee en soms sinaasappelsap) omdat ik alle andere dingen gewoon niet lekker vind. Dus deze gaat de kliko in of naar een andere bestemming, bah.

Niet alle producten zijn mijn smaak, helaas. Dit keer meer dan in andere boxen, want ik ben eigenlijk altijd heel tevreden over Lookfantastic. Nu een keertje minder, hopelijk volgende maand wel weer een superbox.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    juli 11, 2017 / 20:13

    Ik deel dus je mening, prachtig box qua buitenkant, maar de inhoud viel wat tegen.
    Maar goed, vind dat niet erg, andere boxen vallen meestal wel prima in de smaak.
    Vooral dat Imedeen spul kan ik zelf ook niks mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *