Lookfantastic Box januari | Video

Na heel lang wachten lag er dan eindelijk een briefje in de brievenbus! De nieuwe Lookfantastic box voor de maand januari, joepie!

Dit is de tweede keer dat ik deze box ontvang. De eerste keer was in december en dat artikel kun je hier lezen. Voor 18 euro wordt hij thuisbezorgd en kan ik genieten van een doos vol verrassingen. Wat zit er deze maand in?

Deze maand is het vooral een witte, frisse box vanwege het nieuwe jaar. Ik kreeg bij mijn box een ELLE magazine en natuurlijk het boekje dat bij de box hoort met alle info erin.

Dit zijn de producten die in de box zitten:

 • Trifle Cosmetics Liquid Glow €20,00
 • Jelly Pong Pong Fairy Lashes mascara €20,00
 • The Vintage Cosmetic Company tweezers €10,49
 • Nuxe Toning Lotion (sample)
 • Pixi Brow Tamer €14,45
 • Briogeo Conditioning Mask (sample)

Trifle Cosmetics Liquid Glow €20,00
Een schattig tubetje met een vloeibare highlighter erin. Roze en koel, dus ideaal voor mij. Volgens mij is dit heel mooi om onder een foundation te dragen.

Jelly Pong Pong Fairy Lashes mascara €20,00
Een die ik al eens eerder heb gekregen. Topmascara, maar helaas waterproof. Dus ik zal deze weggeven, omdat ik daar niet van houd. Wat ik leuk vond is dat ik het waterproof effect in eerste instantie niet doorhad bij gebruik, maar pas bij het verwijderen. Meestal zijn waterproof mascara’s wat droger en lastiger om aan te brengen, deze niet.

The Vintage Cosmetics Company tweezers €10,49
Hm, dit pincet is een stuk goedkoper dan in dacht. Een merk dat ik niet ken, maar wel te koop is in diverse webshops. Een pincet is altijd goed, wie gebruikt dit niet. Ook al gaat er niets boven mijn tweezerman, ik vind het leuk om eens een nieuwe te proberen.

Nuxe Toning Lotion (sample)
Dit merk ken ik al, luxe skincare uit de Franse apotheek. De toner ruikt naar rozen, waar ik niet van houd. Maar we gaan het proberen!

Pixi Brow Tamer €14,45
Wat een prijs voor een wenkbrauwgel. Wow. Wel altijd goed, want dit is kleurloos en kan bij iedereen. Ik gebruik dit dagelijks, dus deze gaat zeker op. Leuk ook om eens wat van Pixi te proberen.

Briogeo Conditioning Mask (sample)
Het merk ken ik totaal niet, dus extra leuk. Dit is een royale sample, dus je kunt hier wel een aantal keer mee doen. De fullsize prijzen liggen tussen de 20 en 25 euro, dus zeker een luxe product.

De totale waarde van de box is flink, de fullsize producten samen zijn ruim 65 euro waard. De samples reken ik dan niet eens mee. Je krijgt dus zeker waar voor je geld, ik betaalde hier 18 euro voor. En dan krijg je ook nog eens een luxe kartonnen doos en een ELLE magazine erbij. Natuurlijk zit er dan wel eens iets tussen wat je minder leuk vind, maar dat is het risico met zo’n box.

Wat vind jij van de inhoud?

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  januari 24, 2017 / 13:32

  Ik verheug me elke maand weer op deze box, zo heerlijk!
  Vond hem persoonlijk ietsje minder deze maand. Maar nog steeds een goede inhoud!
  Wat kreeg jij al snel een bericht dat ie onderweg was dan! Kreeg die zelf ik denk rond de 4e, en de 12e kwam hij binnen. Meestal komt hij een week na de mail wel binnen.
  Hij kwam overigens nu met de gewone postbode, ipv pakketpost, beetje vreemd.

  • Iris
   Auteur
   januari 25, 2017 / 20:03

   Gek he? Zat ik me te verheugen op niks. Mijn tweede box pas, dus ik vond ‘m prima. Maar heb niet zoveel om nog mee te vergelijken natuurlijk. Op naar de volgende, ben nu al benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *