Lookfantastic box januari | Beauty

De leukste post van de maand, mijn Lookfantastic box. Helemaal niet verkeerd, deze eerste box van het nieuwe jaar, dit is de inhoud!

Deze eerste box kwam al meteen in de eerste week van januari binnen, altijd goed. Ik vind Lookfantastic daarmee altijd lekker op tijd en ze zijn nooit te laat met leveren. De box is fris blauw en bevat allerlei producten om het jaar goed mee te starten.

Hier is hij dan, lichtblauw! Lekker fris, ik vind het wel passen bij een maand als januari.

Met uiteraard het Elle magazine erin en het Lookfantastic boekje. Van mij mag die Elle er wel uit om de prijs van de box lager te maken, lees hem toch nooit meer.

En de inhoud!

Lookfantastic Popband haarelastiekjes
Niet gek van, maar we gaan ze proberen. Ik heb ze al eens eerder gehad van Action, nadat die van Sephora zo’n hype waren. Maar ik vond ze voor lang haar nooit stevig genoeg. Nu met korter haar misschien wel?

Vitamasques sheetmasker plumping
Een merk dat ik nog niet ken, maar een sheetmasker is altijd leuk. Je kon een van de vier varianten ontvangen, ik heb de plumping variant met bladgoud. Kost een euro of 9, wat ik dan wel weer behoorlijk duur vind.

Banana setting powder
Deze kregen ook in de adventskalender van 2017, dus geen nieuw product. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het nog niet heb gebruikt, dus nu heb ik twee ongeopende poeder liggen. Een setting powder gebruik ik veel, dus het komt vast ooit wel op.

Swell Ultimate Protect Renew haarserum
Dit vind ik leuk, een haarserum! Gebruik ik dagelijks, dus altijd goed. Ik ken het merk niet, maar deze gaat zeker in mijn badkamerkast.

Dr PawPaw original balm
Hebben we hier niet al eens een mini van gekregen? Ik weet het niet meer. Ik ken het merk al omdat ik het al eens eerder mocht testen. Hele fijne balsem, zeker voor je lippen. Ik gebruik het ook graag als ik mijn wenkbrauwen verf om mijn huid te beschermen. Het is een soort vaseline, maar dan anders.

First Aid Beauty Coconut masker/primer/moisturizer
Heerlijk merk, ik vond zowel de pads als de moisturizer erg fijn in gebruik. Dit is een soort drie-in-een product, nieuw als het goed is. Hopelijk niet te vettig voor een gecombineerde huid, we gaan het meemaken.

Ik vind het weer een heerlijke inhoud! De banana powder is wat minder, omdat we die al eens hebben gehad en ook de haarelastiekjes vind ik niet super. Maar, beide niet onbruikbaar! De andere vier producten zijn top en daar ben ik blij mee. Dus al met al, I like it!

Liefs Iris

1 Reactie

  1. Cindy
    januari 9, 2019 / 07:02

    Heb dezelfde mening over de producten. Die Paw Paw idd al eens eerder ontvangen, maar volgens mij was dat echt een lipbalm, deze heeft meerdere functies. Maar wellicht kon dat ook al met die andere hoor.
    Die bandjes stellen niets voor. Had het knoopje eruit gehaald, en dan hou je een strookje stof over. Dus er moet echt
    een knoopje in. Dacht dat het echt een cirkelvorm zou zijn. Maar nee dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *