Lookfantastic box februari | Video

Mijn derde en laatste Lookfantastic box alweer! Ik keek ernaar uit en laat natuurlijk graag aan jullie zien wat er deze keer allemaal in zit.

De Lookfantastic box heb ik nu voor de derde en laatste keer. Aan de ene kant vind ik dat jammer, want hij bevalt mij goed. Maar aan de andere kant weet ik eigenlijk ook wel dat ik meer dan genoeg beautyspullen in huis heb. Zeker met de Styletone er ook nog bij, is het wel wat dubbelop. Maar nieuwe merken proberen vind ik super, dus de verleiding om het abonnement te verlengen is groot.

Deze maand zitten de volgende producten in de box:

 • Elle Magazine
 • This Works Stress Check breathe in
 • ModelCo Eye Lites oogschaduw
 • The Ordinary moisturizer
 • Polaar Icy Magic oogroller
 • Borghese Mud Mask
 • MyVitamins Catwalk Queen vitaminepillen

In totaal zes producten, waarvan twee samples. Goed gevuld en absoluut waar voor je geld. Samples of reisverpakkingen vind ik niet erg, zolang het maar geen samples zijn die je ook gratis in de winkel zou krijgen.

Het meest benieuwd ben ik naar de moisturizer en de stress roller. This Works is een merk wat ik altijd al eens heb willen proberen. Moisturizers zijn altijd welkom, ik ben altijd op zoek naar een fijne dagcrème met zonnefactor erin.

De oogschaduw en vitaminepillen spreken mij het minst aan, maar ook die ga ik zeker proberen. De oogroller vind ik top, want ik merk ook dat ik wat ouder word en wat meer aandacht moet gaan besteden aan oogverzorging. En een maskertje is altijd welkom natuurlijk!

Wat vind jij van de inhoud?

Liefs Iris

3 Reacties

 1. februari 21, 2017 / 07:39

  Best een leuke box, al denk ik dat ik zelf de StyleTone box leuker vind 🙂

  • Iris
   Auteur
   februari 21, 2017 / 08:29

   Ja? Na ruim een jaar valt mij bij Styletone wel op dat er vooral steeds dezelfde merken in zitten. Af en toe en pareltje, gelukkig. Dus ik moet van mijzelf nu kiezen, Styletone of Lookfantastic, anders wordt het echt teveel.

 2. Cindy
  februari 21, 2017 / 20:02

  Hij was weer super. Heb deze box nu ruim 1.5 jaar denk ik, en verveelt geen moment. Kom om in de producten, maar het is ook zalig om gewoon elke keer te kunnen “shoppen” in mijn Lookfantastic verzamelbox haha.
  Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst in deze box.
  En elke maand weer vind ik het gewoon fijn een cadeautje voor mezelf te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *