Lookfantastic box februari | Beauty

Daar is hij weer, snoepig roze dit keer! De inhoud is niet mijn smaak dit keer, in het artikel lees je waarom. Volgende keer beter!

Hij werd weer bezorgd deze week, ik kijk er altijd naar uit. Ik heb al veel boxen gehad, maar de Lookfantastic is een blijvertje en past op dit moment heel goed bij me. Ik gebruik er veel producten uit en vind het leuk om nieuwe producten te ontdekken.

De inhoud van deze maand! Het gebeurt niet vaak, maar ik dacht ‘neh’ bij het zien van de inhoud. Natuurlijk gebeurt het wel eens dat er een misser tussen zit, maar vaak vind ik meer dan de helft toch nog erg leuk. In dit geval is dat andersom, ik denk dat de eerste box is waarvan ik meer dan de helft niet ga gebruiken. Ach, eens moet de eerste keer zijn.

Het thema is ‘romantiek’, wat ook goed past bij de roze inhoud. Werkelijk alles is roze, de doos, het vloeipapier, het vulsel en zelfs het boekje.

Lord & Berry matte lipstick potlood
Een merk dat wel vaker in de beautyboxen zit. Een matte lipstick draag ik graag en deze kleur zit ook wel in mijn straatje. Dit vind ik wel wat!

Emite Rose Gold wimperkruller
Ook dit merk is een bekend merk in de beautyboxen. Ik ken het wel, maar gebruik het niet echt. Een wimperkruller is op zich niet verkeerd, vrij algemeen. Maar ik heb al 6 jaar (!) mijn favoriet van Shu Uemura en blijf daar toch echt bij.

Philip Kingsley Maximizer spray
Een merk dat al eerder in de box zat. Dit keer een spray voor volume. Daar kan ik wel wat mee, hier ben ik benieuwd naar.

Erno Laszlo Sea Mud deep cleansing bar
Een klein zeepje om je gezicht mee te reinigen, in het zwart. Op zich klinkt het super, maar of het handig is in gebruik… Wel heel fijn dat het geen plastic verpakking heeft.

Doucce punk volumizer mascara
Een mascara is op zich altijd wel welkom, alleen met het zien van de naam en het borsteltje verwacht ik wel een heftig effect. We gaan het meemaken. Het is een merk dat ik trouwens alleen tegenkom in boxen, verder nooit.

Sleek face form palette
Deze hebben we al eens eerder gehad geloof ik. Toen had ik de kleur medium en heb ik hem uiteindelijk weggegeven. Dit keer is het light, die beter bij mij past. Maar eerlijk gezegd gebruik ik dit soort dingen nooit, ik heb mijn favo make-up en varieer weinig.

Al met al een box waar ik niet mega enthousiast van word. Het kan zijn dat hij helemaal jouw smaak is, maar ik word er niet warm van. Vier make-up items (als ik de kruller meetel) en twee skincare producten. Terwijl ik dat laatste nou juist het leukst vind en de make-up steeds vaker links laat liggen. Ik gebruik mijn favo producten dagelijks, de rest ligt maar te wachten in de kast. Ook hebben alle merken al eens eerder in de box gezeten, viel mij op.

Volgende keer beter!

Liefs Iris


1 Reactie

  1. Cindy
    februari 11, 2019 / 17:54

    Heb dezelfde mening. Dat Sleek palette kwam me ook al bekend voor, was ervan overtuigd dat ik de medium ook al had, maar kan hem nergens vinden. Wellicht al weggedaan haha.
    Mascara is niet zo heftig, vind het een beetje tegenvallen. De wimperkruller vind ik niks…. maar wil pas definief oordelen als ik het een paar keer gebruikt heb. Gebruik er altijd eentje van MAC, en die is top.
    Hopelijk volgende box weer wat meer in ons straatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *