Lookfantastic box april | Video

Hij is er weer, de Lookfantastic box! Het voelt elke maand weer als een cadeautje. Ook dit keer zit er weer een heleboel leuks in, kijk je mee?

De box is weer goed gevuld, met dit keer zeven producten. Niet allemaal fullsize, maar dat hoeft van mij ook niet. Als het heel prettig is, kun je die altijd nog zelf aanschaffen.

look1

Dit zit er allemaal in deze maand:

  • Madara Smart Day Cream
  • Merci Handy handgel
  • This Works Perfect Legs Skin Miracle
  • Omorovicza Cleansing Foam
  • Vitamasques Pomegranate Sheet Mask
  • Laura Geller Balance & Brighten Powder Foundation
  • Alterna Caviar CC Cream

Het thema deze maand is natural beauty. Of alle producten natuurlijk zijn weet ik niet zeker. Maar dat ze neutraal zijn klopt wel, deze box bevat veel producten die bij iedereen wel passen. De dagcrème kan ik altijd wel gebruiken, net als een cleanser, een masker, haarserum en handgel. De foundation is voor mij goed van kleur, maar dat is altijd even gokken. De Perfect Legs crème zal ik niet zelf gekocht hebben, vanwege mijn superwitte benen. Maar wie weet is het wel een verrassend leuk product.

De producten ga ik de komende tijd lekker uitproberen en testen, daar heb ik altijd enorm veel zin in. De vorige keer is de moisturizer van The Ordinary goed bevallen en daarom bestelde ik nog meer van het merk. Wie weet zit in deze box ook wel zo’n topper.

Welk product spreekt jou het meest aan?

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *