Lookfantastic box april | Beauty

Even dacht ik, hij zit er niet in! Maar de box heeft dit keer een kraft kleur, net als een kartonnen doos. Hij is weer goed gevuld!

Heerlijk weer, een doos vol nieuwe spulletjes om uit te proberen. De dozen en het vulsel bewaar ik meestal, om een cadeautje leuk mee in te pakken. Altijd handig!

En hier de inhoud! 1 make-up item dit keer, de rest is skincare. Super, want ik vind dat laatste veel leuker. Mocht je meer van de make-up zijn dan kan ik je de Styletone box aanraden.

Ahava Mineral dead see bath salts
Een flinke zak badzout, van het merk Ahava. Het merk is wat omstreden, maar heeft vaak wel fijne producten. Badzout gebruik ik eigenlijk nooit, jullie wel?

Emma Hardie Midas Touch revitalizing cream
Een kleine tube moisturizer van het merk Emma Hardie. Daar ontvingen we laatst al de bekende cleansing balm van. Een moisturizer is bij mij altijd goed, ik ben alweer bijna door de tubes heen uit de vorige boxen.

Balance Me Vitamin C serum
Hm, dit merk bevalt mij altijd wel. Het enige nadeel vind ik de geur, ik heb nog geen enkel product van Balance me geprobeerd dat ik lekker vond ruiken.

Grow Gorgeous Back into the roots
Ook dit merk kennen we al uit eerdere boxen. Als ik eens op de verpakking kijk valt mij op dat het wel een eigen merk van Lookfantastic lijkt. Deze booster voor je haar lijkt een beetje op een masker, aanbrengen en uitspoelen. Ik heb al veel van dit soort treatments liggen, als ik eerlijk ben. Het lijken me zeker fijne producten, maar ik vergeet het vaak of neem er de tijd niet voor.

Bellapiere Mineral lipstick in de kleur Envy
Hm, deze ga ik zeker niet gebruiken. Ik vind het merk altijd nogal cheap overkomen, met gammele verpakkingen. Een lipproduct moet wel heel fijn zijn, om mijn geliefde MAC kleuren van hun troon te stoten en in mijn toilettas terecht te komen.

Noabay Recovery mask
Het merk ken ik niet, dat vind ik dan weer heel leuk. Met maskers heb ik hetzelfde als met haar treatments, ik neem er vaak de tijd niet voor.

Mega enthousiast ben ik niet, maar het is zeker een goede box. Fijne merken en een goede variatie aan producten. Wel ook dingen, waar je even de tijd voor moet nemen. Een haar treatment en masker zijn beide dingen die je niet even snel tussendoor doet. De moisturizer en het serum komen beide zeker op, altijd goed. Maar of ik het badzout ga gebruiken? Geen idee. De lipstick geef ik weer door, aan iemand die hem wel graag gebruikt.

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  april 8, 2019 / 20:19

  Zelfde mening, leuke box, maar niet bijzonder. En heb inmiddels ook wel heel veel, dat is wel een dingetje.
  Bewaar het in een plastic box, en die box zit gewoon helemaal vol, kan niks meer bij. Gebruik wat vaste producten voor huidverzorging, toch maar weer eens afwisselen met producten uit de box.
  Maar opzeggen is geen optie, té leuk deze box!

  • Iris
   Auteur
   april 28, 2019 / 15:21

   Ben het zo met je eens! Ik gebruik wel veel moet ik zeggen, maar dan nog heb ik belachelijk veel liggen. Te leuk om op te zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *