Lookfantastic Augustus | Beauty

Another month, another Lookfantastic box! Een simpele blauwe dit keer, maar het gaat natuurlijk om de inhoud. Wat zit er deze maand allemaal in?

In de doos zit natuurlijk weer een exemplaar van het Elle magazine en het Lookfantastic boekje. Ik vind het leuk dat er meer in staat dan alleen info over de producten. Het Elle magazine spreekt mij wat minder aan, ik lees vaak alleen de beauty pagina’s.

Blauw, blauw, blauw.. zullen ze stiekem weten dat ik zwanger ben? Just kidding.

De inhoud van deze maand! Mijn eerste indruk is niet heel positief, maar er zitten zeker bruikbare producten in.

 • Erno Laszlo firm & lift essence
  Een serum denk ik? Het is een lichtblauwe gel die je huid verfrist, maar ook verstevigt. Deze komt wel op, een serum is altijd goed.
 • Molton Brown douchegel
  Deze douchegel heb ik al eens eerder gehad in de adventkalender. Er zijn drie geuren in omloop, maar ik heb precies de geur die ik al eerder kreeg. Hij is erg lekker hoor, maar voor mij niet nieuw dus. Een ideaal formaatje, zeker op reis.
 • Balance Me pure skin face wash
  Ook deze heb ik al eens eerder gehad, al is het nu een nieuwe verpakking. Hij was prettig hoor, maar ook deze is dus niet nieuw.
 • MIO Boob tube
  Uhmmmm hahaha, ok! Een crème voor je decolleté, dat ken ik nog niet. Maar wie weet komt deze wel heel erg van pas na de zwangerschap.
 • Blink Brow Bar mini browgel
  Een mini wenkbrauwgel in een middenbruine kleur. Handy!
 • Nails Inc. lipgloss
  Deze kon je in meerdere tinten ontvangen in de box, ik kreeg de rode. Niet een kleur die ik vaak draag, maar wie weet is hij niet zo dekkend. We gaan het proberen!

Over het algemeen is de box prima, ik zal bijna alles gebruiken. Alleen de lipgloss spreekt mij totaal niet aan. Verder twee producten die ik al heb, dat vind ik zelf wel jammer. Ik hou er wel van nieuwe merken en producten te ontdekken. Maar dat is het risico van zo’n box ook natuurlijk, volgende keer beter!

Wat vind jij van de inhoud?

Liefs Iris

2 Reacties

 1. Cindy
  augustus 8, 2018 / 07:19

  Ik vond de inhoud deze keer ook wat minder, maar geen probleem hoor, hou van de box.
  De douchegel had ik ook in deze geur, en ook al eerder gehad. Had liever de Ylang ylang ontvangen.
  De lipgloss in een oranje kleur, maar niet echt dekkend, dus voor mij geen fijn product.
  Elle Magazine gaat nu rechtstreeks de oud papierbak in, lees ze ook nooit.

 2. Lisa
  augustus 17, 2018 / 16:38

  Het goede aan de meeste boxen vind ik dat je ze gewoon eenmalig kunt proberen. Vallen ze de eerste keer al tegen dan hou ik er gewoon weer mee op. In mijn laatste try-out box zat een lippenpotlood van 17 euro waar geen kleur van af komt, een niet fullsize bronzer (terwijl ze 5 fullsize producten beloven), dan ben ik er dus alweer klaar mee.
  Maar toch leuk om voor een klein bedrag nieuwe dingen te ontdekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *