Lookfantastic april | Beauty

De leukste post van de maand, de Lookfantastic box. Hij lag bij de buurvrouw en dat was een leuke verrassing, die had ik nog niet verwacht! De inhoud is zoals de naam zegt, fantastisch.

De box is minder uitbundig versierd dan de vorige, maar heeft wel lekker frisse lentekleurtjes. turquoise aan de onderkant en een groene deksel. Mij maakt het weinig uit, het gaat om de inhoud!

In de doos zit natuurlijk weer het Elle magazine en het beauty magazine met de inhoud van de box en andere leuke artikelen. Ik kan al een citrusgeur ruiken door het papier heen, lekkerrrrr.

Zodra ik de sticker losmaak en het vloeipapier opzij vouw, komt dit tevoorschijn. Mijn eerste indruk? Wauw, dit ziet er goed uit!

Dr Botanicals Bergamot & poppy seed scrub bar
Hm, leuk! Dit heb ik eerlijk gezegd nog niet eerder geprobeerd. De geur is heerlijk, fris en iets citrusachtig. De scrub bar is ook nog eens vegan, een fijn idee.

Glamglow Supermud clearing treatment
Dit merk ken ik al, het is behoorlijk prijzig! Ik heb er al eens een maskertje van geprobeerd en die vond ik top. Dus ik ben ook benieuwd naar deze. Hij zou de huid meer zuiver moeten maken of je gebruikt hem als spot treatment.

Pür Minerals Fully charged mascara
Hier heb ik al eens eerder wat van ontvangen in een box, maar ik heb dat nog liggen om te reviewen (een concealer). Een mini mascara is altijd fijn, du
s deze komt vast voorbij in een review als ik hem ga proberen.

Emma Hardie Moringa cleansing balm
Ohhhh, een cultproduct, deze balm is zo populair. Gek eigenlijk dat ik hem nog nooit heb geprobeerd. Enorm leuk om een mini potje te krijgen, die gaat meteen in het badkamerkastje.

Nuxe Crème Fraîche dagcrème
Ook Nuxe is een heerlijk merk en niet goedkoop. Ik ben meestal niet zo’n fan van de geuren die ze gebruiken, maar de producten zelf zijn prima. Een dagcrème is altijd welkom, al heb ik er nu wel veel staan om nog te reviewen, even doorsmeren dus.

Nip + Fab Glycolic fix daily cleansing pads
Nog zo’n product waar ik heel blij mee ben, peeling pads! Ik mag AHA’s gewoon gebruiken tijdens mijn zwangerschap, dus dat is fijn. Ik vond de pads van FAB ook geweldig, dus deze komen absoluut wel op.

Voor het geval je het nog niet doorhad, ik ben heel enthousiast over de inhoud. Eigenlijk allemaal dingen die ik ga gebruiken en geen tegenvallers. Ik vind het sowieso heel fijn dat er vooral skincare in deze box zit, ik experimenteer steeds minder met make-up bijvoorbeeld en dan blijft dat sneller liggen. Deze maand zitten er mooie en luxe merken in en grote samples, ik ben dik tevreden.

Je koopt de Lookfantastic box via de webshop van Lookfantastic en kunt dan een abonnement (per maand opzegbaar) per maand, 3 maanden of 12 maanden bestellen. Ik ben al meer dan een jaar groot fan en blijf voorlopig nog wel even lid.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *