Lekker & Simpel Elke Dag

Mijn collectie is compleet, vorige week kwam het nieuwste kookboek van Lekker en Simpel uit. En het is alweer, een aanrader!

Het is niet helemaal nieuw, maar een moderne uitgave van hun eerste kookboek. Dit eerste kookboek was helaas niet meer te koop, dus besloten ze het opnieuw uit te geven. De recepten hebben nieuwe foto’s en waar nodig zijn de recepten iets aangepast. Daarnaast zitten de 50 populairste recepten van hun blog in het boek erbij. Ik hoefde dus niet te twijfelen en kocht hem meteen zodra ik hem kon reserveren, dat moet wel een hit zijn!

Allerlei recepten die je makkelijk kunt maken. Een kookboek dat ideaal is voor na een drukke werkdag, een makkelijke maaltijd in het weekend of wat nieuwe dingen proberen. Ben jij van de culinaire hoogstandjes, dan is dit niks voor jou. Ik vind koken leuk, maar hou er niet van uren in de keuken te staan.

Een aantal voorbeelden, er staat echt van alles wat in. Salades, soepen, hoofdgerechten, toetjes. Tijdens het maken van de foto’s heb ik meteen een paar recepten gezien die ik snel wil proberen.

De kookboeken van Lekker en Simpel zijn heel eerlijk gezegd, mijn favorieten. Ik kook er elke week wel iets uit, dat zegt wel genoeg. Wat ik fijn vind is dat de recepten makkelijk zijn en snel op tafel staan. De ingredienten heb je ook altijd wel in huis, geen tripjes naar de toko. Het boek kost €21,99 en is te koop bij de boekhandel en Bol.com.

Liefs Iris

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *