Lekker en Simpel 1x kopen 5x koken | Lifestyle

Een paar jaar geleden kocht ik het Lekker en Simpel kookboek. Dikke hit, ik kook er meerdere malen per week uit en ben gek op de simpele en heerlijke recepten. Ik kon het vervolg dan ook niet laten liggen in de winkel!

Het boek lijkt erg op de vorige, maar is dit keer gericht op dusdanig boodschappen doen, dat je daar bijna de hele week mee kunt eten. Ideaal voor studenten, alleenstaanden of voor wanneer je bewuster boodschappen wil doen of besparen.

Er staan steeds 5 recepten in met hetzelfde basisingrediënt. Niks weggooien als je teveel hebt, gewoon nog een recept mee maken. Dit is niet per se de reden dat ik dit boek kocht overigens, ik was gewoon razend nieuwsgierig naar nieuwe succesrecepten.

Hmm!

Ovengerechten zijn favoriet hier. Koken, daarna schuif je het de oven in, hupsakee. Ondertussen opruimen en daarna nog wat anders doen tot je eten klaar is.

Hier zie je twee variaties op pasta pesto bijvoorbeeld.

De matties naast elkaar in de kast!

In de praktijk gebruik ik het nieuwe boek minder vaak dan het oude boek. Ik heb er een aantal dingen uit geprobeerd, maar ben er niet gek van. Dat ligt denk ik vooral aan mij, ik ben een lastige eter met groente en vind veel van de gebruikte ingrediënten niet lekker. Creatief zijn dus, als ik dit boek vaker wil gaan gebruiken.

Het Lekker en Simpel kookboek kost €20,00 en is te koop bij de meeste (online) boekwinkels.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *