Lancaster Summer Splash | Review

Deze fles Lancaster Summer Splash is al eens verschenen in mijn favorieten, maar een review had ik nog niet gemaakt. Het is nog net zomer, dus op de valreep vertel ik jullie over deze heerlijke geur.

Lancaster heeft enkele zomergeuren in het assortiment. Summer Splash is al in 2014 gelanceerd en komt in de zomer vaak weer terug. Ook Sol Da Bahia is zo’n geur die je vaak in de zomermaanden tegenkomt bij de drogisterij. Het doosje is blauw en vrolijk versierd. Ook de flacon zelf ziet er prachtig uit. Een opvallende blauwe dop en blauwe letters en een mooi rood en oranje ombre effect.

De geuren zijn speciaal gemaakt om in de zon te dragen. Sommige parfums kunnen vlekken of irritatie veroorzaken als je ze draagt tijdens het zonnen.

Summer Splash bevat geurnoten van neroli, bergamot, heliotroop, oranjebloesem, muskus en gedroogd drijfhout. Citrusactig en bloemig met een warme ondertoon. De Sun Beauty en Sun Sport producten van Lancaster hebben dezelfde geur als Summer Splash.

De geur is zwoel, warm, vrouwelijk en zomers. Echt de zomer in een flesje, als je het mij vraagt. Ik vind het een geur die je vooral overdag draagt en tijdens warm weer. Hij is niet heel sterk aanwezig, dat vind ik prettig.

Ik kocht mijn fles Lancaster Summer Splash voor €15,00 bij Kruidvat. Deze geur is regelmatig in een aanbieding te koop bij diverse drogisterijen en de parfumerie.

Liefs Iris

1 Reactie

  1. september 3, 2016 / 14:34

    Ik zag van de week een verpakking achter de kassa bij Kruidvat, ik dacht voor €9,95 Misschien toch maar meenemen dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *