Kruidvat Originals

Deze basic huidverzorgingslijn van Kruidvat ken ik al heel lang. Hij bestaat nog steeds en ik besloot er weer eens wat van te proberen!

Vroeger probeerde ik er wel eens wat van, want het is prima betaalbaar. Een scrub in een potje, de tea tree olie voor puistjes. Het is een basic assortiment, maar prima voor een klein budget.

Wat ik heel goed vind zijn de glazen verpakkingen. Je vindt bijna alles in plastic tegenwoordig, maar glas is veel duurzamer. Misschien wat minder fancy, wel beter voor het milieu.

Ik probeerde de huidbooster en twee verschillende oogcremes uit.

De huidbooster belooft de huid een natuurlijke glow te geven. Het is een serum dat je doseert met een pipetje. Lekker fris, licht en trekt snel in. Prima dus voor overdag. Als ik goed naar het serum kijk zitten er glittertjes in, deze zorgen voor de glow. Een leuk product, maar deze ga ik niet nog een keer kopen. Het verzorgt, maar verder vind ik het niets speciaals.

De eerste oogcreme komt uit de hydraterende lijn. Lekker basic, geen poespas. De creme is wit en redelijk dik. Ik gebruik ‘s morgens een wat minder verzorgend product, dus wil dat in de avond compenseren. Deze oogcreme is voedend, niet vettig en verder helemaal prima!

De oogcreme uit de granaatappel lijn is wat meer gericht op de oudere huid en werkt vitaliserend. Een gladdere huid, wat meer oppeppend. In gebruik merk ik weinig verschil, moet ik toegeven. Hij is wat dunner, maar evengoed lekker verzorgend.

Een basic, verzorgende lijn van Kruidvat dus, de Kruidvat originals. Super dat het in glas verpakt is en het is ook heel betaalbaar. Verwacht er echter geen wonderen van, het is verzorgend en simpel. De huidbooster zou ik niet snel nog een keer kopen. Maar de oogcremes zijn lekker verzorgend en budgetproof, deze raad ik je zeker aan.

Alle drie de producten kosten โ‚ฌ2,29 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *