Kinderkamer decoratie | Interieur

Nu we bijna gaan verhuizen ben ik veel bezig met de inrichting. Het leukste kamertje? Die van onze mini natuurlijk! Daar scoorde ik alvast deze wereldkaart voor.

Welk kamertje in huis het gaat worden, dat weet ik nog niet. Maar ik heb al een aantal plannen. Een kamertje dat rust uitstraalt, maar waar het ook zeker niet saai is. Een gave gekleurde muur, stoere accessoires en meubels, maar ook wat leerzaams. Ik vind kleedjes met het alfabet leuk, of posters met dieren of cijfers. Ik werd benaderd door wereldkaarten.nl, voor een samenwerking. Normaal ben ik daar nooit zo van, maar dit keer vond ik de deal heel leuk. Ik mocht een wereldkaart poster uitkiezen, uiteraard koos ik er een die ik straks op Kaj zijn kamertje ga hangen. Zwart-wit vind ik stoer, maar de groene versie net wat leuker. Kan hij mooi alvast leren hoe de wereld eruitziet en waar welke dieren wonen. 

Hij is echt huge, 120 bij 80 cm. Kwam keurig verpakt aan in noppenfolie met een kartonnen plaat op de afbeelding. Mocht je een persoonlijke foto op je canvas hebben, dan heeft niet heel het pakketbedrijf deze al gezien.

Naast deze versie kun je uit nog veel soorten en materialen meer kiezen. Ik koos voor een kaart op canvas, in een vrij groot formaat. Maar je kunt ‘m ook op plexiglas, aluminium of zelfs hout laten drukken. En naast de wereldkaarten kun je uiteraard ook terecht voor een foto op canvas. In mijn geval komt de kaart op de kinderkamer te hangen. Maar ben jij nou helemaal gek op reizen, dan kan het ook prima in de woonkamer. Ze kunnen zelfs vlaggetjes leveren, zodat je de plekken waar je naartoe wilt, of juist al geweest bent kunt laten zien. Ik heb op de site ook al kaarten van steden voorbij zien komen, ook erg leuk om in huis op te hangen. Ik hou dan wel van strak, een persoonlijke touch maakt het ook wel weer gezellig. 

Wat er verder op zijn kamertje komt? Een leren olifantenkrukje van de Kwantum, plankjes om boeken op uit te stallen en ik heb een onwijs leuke lamp gezien van een maan. Op instagram sla ik van alles op, om later nog even terug te kijken. Dat komt echt wel goed hoor, met dat kamertje van hem!

Liefs IrisH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *