Kiko Dark Circle Corrector

Tijdens de sale van Kiko bestelde ik een aantal producten, waaronder deze Dark Circle Corrector. Een concealer gebruik ik dagelijks, dus een nieuwe erbij is altijd goed. Wat vind ik van deze concealer?

De Dark Circle corrector zou volgens Kiko donkere kringen langdurig camoufleren. Het maakt onregelmatigheden minder zichtbaar glijdt door de vloeibare textuur over de huid. Dat klinkt allemaal prima, dus ik ben benieuwd.

De verpakking doet mij denken aan de Mac Pro Longwear concealer, maar dan zonder het glazen flesje. Het zit verpakt in een doosje, waarop de ingrediënten en informatie te vinden zijn.

Hier zie je ingrediënten. Op zich niets bijzonders, al valt het mij wel op dat er siliconen in zitten.

Achterop het flesje staat een gekleurde streep met de kleur erop. Ik heb 01 porcelain, de lichtste van de acht kleuren die verkrijgbaar zijn.

Met het pompje kun je goed doseren. Een prettige manier van verpakken, want zo blijft het hygiënisch. Het nadeel is dat je niet kunt zien hoeveel product je al opgemaakt hebt.

De lichtste kleur? Oei, van deze swatch schrik ik toch wel. De kleur lijkt donker en vooral geel. Ik ben benieuwd wat dit op mijn huid doet. De textuur is wel erg prettig, vloeibaar en dekkend.

Hier zie je mijn oog voor en na het aanbrengen. Bij de na foto is er iets mis gegaan met het licht, sorry! Je kunt aan de zijkant van mijn wang zien dat de kleur verschilt met de rest van mijn gezicht. Blijkbaar vond mijn camera de kleur ook niet zo mooi?

Hier zie je op de bovenste foto beide ogen met concealer, maar nog zonder foundation. Ik vind de dekking mooi en het product werkt prettig. Door de siliconen glijdt het product over de huid en is het makkelijk te verdelen.

Op de onderste foto zie je het effect met foundation erbij. Meestal breng ik concealer na de foundation aan, maar in dit geval even andersom. De foundation verdoezelt de donkere kleur van de concealer, zodat het minder opvalt.

De concealer vind ik heel prettig, hij heeft ook een mooie dekking. Helaas is de kleur net even te donker en geel voor mij.

De Kiko Dark Circle Corrector kost €8,90 en is te koop bij Kiko.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *