Kiind Magazine | Moederschap

Natuurlijk moederschap, ik vind dat heel leuk om over te lezen. Het kan dus ook anders! Ik ontdekte Kiind magazine, over natuurlijk ouderschap.

Vaak denk je bij natuurlijk ouderschap aan geitenwollensokken. Dat hoeft helemaal niet! Ik vind het een heel leuk onderwerp om over te lezen en merk ook dat ik het heel verfrissend vind. Vaak doen wij alles op de ‘westerse’ manier, omdat wij dit gewend zijn of omdat wij het bij anderen zien. Maar het kan ook anders en dat is helemaal niet gek of geitenwollensok.

Zelf ben ik een mengeling van traditioneel en natuurlijk, qua moederschap. Ik geef de voorkeur aan houten speelgoed, natuurlijke verzorgingsproducten, lang samen slapen, dragen van je kindje, veel samen doen. Maar ik gebruik ook echt wel vaak mijn kinderwagen, heb geen familiebed en mijn kind draagt ook echt geen wollen kleding.

Het magazine is heel mooi vormgegeven, zachte kleuren, veel foto’s en komt rustig over. Een mooie mix tussen interviews, artikelen van experts, boekentips en inspiratie.

Er staat wel reclame in, maar dan voor merken en producten die heel erg passen bij de visie van het magazine. Goed over nagedacht dus en niet storend.

Ik laat niet teveel van de inhoud zien, vind ik niet zo netjes. Als je meer wilt zien raad ik je aan hem even in het echt te bekijken in de winkel, voor je het koopt.

Ben ik helemaal om? Nee. Maar ik vond het wel een fijn magazine om te lezen. Heel anders dan de Viva mama of Kek mama bijvoorbeeld. Ik zie mijzelf niet met mijn gezin in een familiebed slapen, met schapenvachtjes en wollen kleding. Maar ik kan mij wel erg vinden in visie van dit magazine. Ik haal eruit wat bij ons past. Mocht dit onderwerp je ook aanspreken, dan zou ik hem eens in huis halen!

Kiind magazine kost €9,95 per stuk. Online te verkrijgen, of via de verkooppunten (let op, niet in elke boekhandel!). Een abonnement kost €35 euro (vier nummers per jaar).

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *