Keune No Blow Dry airy cream | Beauty

De Keune NBD No Blow Dry airy cream is een crème voor je haar die het haar zonder te fohnen sneller droog maakt en makkelijker te stylen. Nog nooit van gehoord, dus die gaan we proberen!

De No Blow Dry cream zat in mijn Lookfantastic kalender van december. Ik legde hem al snel aan de kant, zeker weer zoiets wat je voor het wassen gebruikt dacht ik. Maar ik had het verkeerd, dit is een stylingproduct voor na het wassen en je hoeft er eigenlijk niets extra’s voor te doen.

Ik ontving een kleine tube van 30 ml, de fullsize variant bevat 150 ml. Er zijn in totaal drie soorten, de airy cream voor volume, de bossy cream voor controle over pluizig haar en de just right cream voor normaal haar.

De Airy cream vind ik daarvan de meest interessante, want ik ben gek op volume. Ik heb geen fijn haar, maar ben wel benieuwd of het voor mij werkt. Ik heb al een ander product van Keune (thickening cream) voor volume dat fantastisch werkt.

In de lijst met bestanddelen zie ik vooral siliconen, maar ook parfum en castor olie. Heel voedend is het dus niet, maar het maakt je haar wel makkelijk doorkambaar.

zowel het kleine als het grote formaat zitten in een tube. De kleine met een draaidop, de fullsize met een klikdop. Handig om te doseren en zo kun je ook de hele tube goed leegknijpen aan het einde.

De crème is wit en lijkt wat betreft de structuur op conditioner. Het voelt helemaal niet zwaar in het haar en is makkelijk te verdelen. Geen vettig gevoel, dat vind ik fijn. Daarna is mijn haar makkelijk door te borstelen en laat ik het aan de lucht drogen.

Zie ik enorm veel volume? Mwah. Maar het is in ieder geval luchtiger dan wanneer ik het zonder product aan de lucht laat drogen. Het voelt zacht en gezond aan en is ook daadwerkelijk sneller droog dan normaal.

Een wonderproduct? Nee hoor. Het maakt mijn haar sneller droog en lekker zacht. Ook ruikt het heel erg lekker naar de kapper. Lekker luchtig en mijn haar voelt goed. Maar meer volume krijg ik niet hoor, waarschijnlijk is mijn haar ook te lang en niet fijn genoeg. Deze tube ga ik absoluut opmaken, hmmm. Maar of ik hem zelf daarna in fullsize koop weet ik nog niet.

De Keune NBD creams kosten ongeveer €18 euro per tube en zijn te koop bij Keune kappers en diverse webshops.

Liefs Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *